Nieuws

FNRS verwelkomt twee nieuwe ledenraadsleden

Tijdens de eerste ledenraadsvergadering van het jaar, afgelopen week, werd bekend gemaakt dat Joost Rodenburg van Manege Klein Oever en Norbert Kock van Paardensportcentrum Diekshuus de FNRS-ledenraad komen versterken. Zij vertegenwoordigen beiden de kiesgroep ‘manege groot’ in de ledenraad.

Profielfoto van Frederieke Verhaar
6 februari 2024 | 2 minuten lezen

Joost Rodenburg

Joost Rodenburg is eigenaar van Klein Oever waar hij al sinds zijn 17e werkzaam is. Klein Oever is een recreatiebedrijf met onder andere ponykampen en een manegebedrijf. Hij heeft eerder in roerige tijden in de ledenraad gezeten en daar ervaring mee opgedaan.

Hij vindt het belangrijk iets bij te dragen aan het mooie bestaan van hippische ondernemers in de branche. "Met visie vooruit en werken aan een stabiele toekomst voor de branche! Hierbij ben ik kritisch, sturend en hou altijd het belang van het grotere geheel voorop!"

Lees meer over Joost en Klein Oever

Norbert Kock

Norbert Kock runt samen met zijn vrouw Paardensportcentrum Diekshuus in Gendringen. In het verleden heeft hij commerciële agrarische bedrijfskunde gestudeerd aan de Agrarische Hogeschool in Dronten. Hij heeft diverse commerciële functies gehad en onderandere bestuurlijke ervaring opgedaan bij de plaatselijke kinderboerderij.

Norbert vindt het belangrijk om ervoor te zorgen dat paardrijden toegankelijk en laagdrempelig blijft voor de hele samenleving. "We kunnen daar met elkaar voor zorgen. Daarom moeten we ook kijken naar doelgroepen zoals mensen met een beperking. Als het gaat om dierenwelzijn moeten ervoor zorgen dat hetgene wat we doen voor alle partijen acceptabel is."

Samen met collega-ondernemers wil hij de FNRS op de juiste koers houden voor nu en in de toekomst door het signaleren van veranderingen en kansen uit te zoeken.

Lees meer over Norbert en PSC Diekshuus

Openstaande vacatures ledenraad

De FNRS is per direct op zoek naar nog een aantal nieuwe ledenraadsleden. Wij hebben drie vacatures: voor regio Zuid-Oost, regio Noord-Oost en regio Zuid-Oost.

De ledenraad van de FNRS is een diverse en enthousiaste groep van 20 ledenraadsleden. Wat hen bindt is duidelijk: stuk voor stuk zetten zij zich actief in om de belangen van FNRS-leden en hippische ondernemers te behartigen. Zij brengen letterlijk de sector naar binnen. Zij zijn dé toetsstenen van de FNRS als het gaat om dienstverlening en ontwikkeling in de sector.

Als ledenraadslid weet je als geen ander wat er speelt in het werkgebied van de FNRS. Je geeft gevraagd en ongevraagd signalen door aan het bestuur en de werkorganisatie om de aansluiting van de dienstverlening in de sector te verbeteren. Is meedenken, meepraten en meebeslissen iets voor jou? Ben je op de hoogte van de ontwikkelingen in de hippische sector? Dan ben jij onze kandidaat!

Bent je nieuwsgierig geworden? Bekijk de volledige functieomschrijving of solliciteer direct via deze pagina.

 

Meer informatie over vacatures ledenraad