Bestuur

Het FNRS-bestuur wordt gevormd door 4 bestuursleden en de voorzitter. De belangrijkste taak is om richting te geven aan de FNRS als organisatie en leiding te geven aan de directeur van de werkorganisatie. Het bestuur ziet erop toe dat de juiste strategie voor de organisatie wordt gekozen, de plannen worden uitgewerkt en dat begrotingen worden opgesteld. In belangrijke mate bepalen zij dus de agenda van de organisatie. Het bestuur van de FNRS komt acht keer per jaar samen om te vergaderen over belangrijke speerpunten.

Hieronder vindt u een overzicht van alle bestuursleden van de FNRS.

Nico Bezemer

Voorzitter
Nico is mede-eigenaar van HC Hoekse Waard in Oud-Beijerland. Na een carrière bij de gemeentepolitie Rotterdam heeft hij ruime ervaring opgedaan in het bedrijfsleven als directeur van diverse bedrijven, maar ook als directeur-eigenaar van een bedrijf in de beveiligingsbranche. Op bestuurlijk vlak heeft Nico veel ervaring opgedaan bij diverse organisaties.

Arno Julsing

Bestuurslid
Na een jarenlange loopbaan bij de Amsterdamse politie, onder andere als Chef Bereden Politie en Hondengeleiders, heeft Arno zowel veel management- als paardenervaring. Deze ervaring komt goed van pas als FNRS-bestuurslid.

Jolien van Ballegooijen

Penningmeester
Jolien is, samen met haar partner Henri Thijssen, eigenaar van Hippisch Centrum Groesbeek. Een breed hippisch bedrijf, met als belangrijkste activiteiten het geven van lessen en het opfokken van veulens tot sportpaarden. Daarnaast hebben ze een kleine pensionstalling, fokken ze jaarlijks enkele dressuurveulens en laten zij hun fokproducten uitbrengen in de wedstrijdsport.

In het verleden is zij actief geweest als penningmeester, afdelingsbestuurslid en ledenraadslid bij het NWPCS (Welsh stamboek). Op dit moment is zij duo-voorzitter van KWPN afd. Rivierengebied, bestuurslid van KWPN Gelderland en vanuit daaruit ledenraadslid. Sinds 2008 is haar bedrijf lid van de FNRS en sinds 2017 is zij actief als ledenraadslid. Als mede-initiatiefnemer is zij trots op het feit dat de ledenraad heeft kunnen bewerkstelligen dat er een FNRS-zetel is bemachtigd in de KNHS-ledenraad.

Met veel plezier draagt zij haar steentje bij aan het constructief verder uitbouwen van de FNRS én het merk FNRS. Dit op een praktische en pragmatische wijze samen met de werkorganisatie en de ledenraad. Zij heeft feeling voor wat er bij de leden speelt in de achterban van de FNRS (IST, opfok, manege e.d.). Zij is op de hoogte van de ontwikkelingen in de hippische sector en weet waar de problemen liggen en welke kansen er zijn. Met haar financiële achtergrond houdt zij de financiën van de FNRS goed in de gaten.

Rianne Sibma

Bestuurslid
Rianne is mede-eigenaresse van Stal Sibma, manege, trainings- en handelsstal in Rottum. Op haar eigen bedrijf houden ze zich naast de manegeactiviteiten bezig met het fokken en trainen van Friezen paarden.

Vivian van der Maat

Bestuurslid
Vivian is het jongste bestuurslid van de FNRS en sinds 2018 staat zij aan het hoofd van Zilfia’s Hoeve in Houten. Deze ambitieuze ondernemster komt uit een paardenfamilie en het ondernemerschap is haar met de paplepel ingegoten.

Zij heeft ervaring opgedaan in diverse takken van het bedrijfsleven zoals automotive, horeca en koffie. De commerciële functies die zij heeft bekleed helpen haar nu heel erg met het moderniseren van haar bedrijf. Zij is springruiter in hart en nieren, maar ook opgegroeid met de tuigpaarden. De Zilfia’s Hoeve is partner voor de praktijklessen van Wellant VMBO & MBO paard, huisvest één professionele internationale springruiter, één Grand Prix dressuur ruiter, 45 pensionpaarden en pony’s, 6 dagen in de week manege lessen en hebben een gevarieerde wedstrijd kalender vanaf F1 dressuur t/m Grand prix en in het springen van 30 cm t/m 1.50 m. Tevens hebben ze in 2018 Grand Café Tante Fie geopend in de voormalige ‘kantine’.
Lid worden?FNRS-bedrijven