Het team

De FNRS is een vereniging. We hebben een bestuur, een ledenraad en commissies. Daarnaast werken er negen mensen op ons kantoor in Ermelo en hebben we drie FNRS-accountmanagers door het hele land. Zij bezoeken bestaande en nieuwe leden, denken mee over initiatieven om de paardensport te verbeteren en brengen ondernemers met elkaar in contact.

Het FNRS-team heeft veel ervaring in de hippische sector. Als ruiter, ondernemer of een combinatie van beide. We weten hoe het is om hard te werken, waarin een paardenbedrijf verschilt van andere ondernemingen en hoe het is om na een lange dag een laatste ronde door de stallen te lopen. Echte paardenmensen, dus. En dat bent u waarschijnlijk ook. We leren u graag persoonlijk kennen, zodat we weten wat er op uw erf speelt en waar we u bij kunnen helpen.

Haike Blaauw

Directeur
Directeur van de FNRS sinds september 2015. Heeft een achtergrond in de hotelbranche en rijdt ook al zijn hele leven paard. Is tijdens Prinsjesdag actief bij het Cavalerie Ere-Escorte. Namens FNRS is Haike bestuurlid bij Stichting Veilige Paardensport (SVP), Platform Ondernemende Sportaanbieders (POS) en European Horsenetwork (EHN).

Haike is bereikbaar via: haike@fnrs.nl of 06 30 90 99 18

Robert van Almkerk

Coördinator Brancheontwikkeling
Sinds mei 2015 Coördinator Brancheontwikkeling. Werkte hiervoor bij BOVAG en is op paardrijles gegaan toen hij bij de FNRS kwam werken. Dagelijks bezig met het versterken van het merk FNRS en de ontwikkeling van de sector.

Robert is bereikbaar via: robert@fnrs.nl

Anita van Dronkelaar

Financiën
Anita is sinds 2003 een vertrouwd gezicht bij de FNRS. Op maandag en donderdag is zij aanwezig om de financiën van de FNRS in goede banen te leiden. Staat altijd voor iedereen klaar en kent veel ondernemers persoonlijk.

Anita is bereikbaar via: a.van.dronkelaar@fnrs.nl of 088 02 24 300

Jannie van den Brink

Ondernemersdesk
Zeg je FNRS, dan denk je aan Jannie. Sinds 2000 werkzaam op de Ondernemersdesk en altijd op de hoogte van wat er speelt. Regelt sterrenkeuringen en staat ondernemers bij met adviezen, tips en wijze raad. In haar vrije tijd is zij actief binnen de mensport.

Jannie is bereikbaar via: jannie@fnrs.nl of 088 02 24 300.

Suzanne Hoff

Ondernemersdesk
Niet alleen werkzaam op Ondernemersdesk, ook instructrice bij RSC Zeewolde. Achtergrond in commerciële economie en kan in haar werk haar paardenhobby combineren met haar studie. Ooit begonnen op marketing en communicatie, maar nu eerste aanspreekpunt voor ondernemers.

Suzanne is bereikbaar via: suzanne@fnrs.nl of 088 02 24 300.

Liona Schipper

Ondernemersdesk
Liona is sinds januari 2022 aan het werk bij de FNRS op de Ondernemersdesk. Rijdt paard en ment ook veel bij Menschool Soest. Naast haar passie voor paarden is zij ook veel buiten te vinden om te wandelen met haar honden. Heeft hiervoor bij een financiële instelling gewerkt, maar nu op haar plek waar haar interesses liggen; bij de hippische sector. Onderwerpen als welzijn, duurzaamheid en het professionaliseren van de sector spreken haar aan.

Liona is te bereiken via liona@fnrs.nl of via 088-02 24 300.


Frederieke Verhaar

Coördinator Marketing & Communicatie
Als coördinator Marketing & Communicatie zorgt zij voor de strategie waarbij ze interessante content creëert en creatieve campagnes voor onze doelgroepen uitwerkt. Met een effectieve communicatiestrategie wil ze de juiste mensen raken en in beweging krijgen. Energie krijgt ze van de enorme diversiteit in haar functie. Samen werken en samen uitvoeren is voor haar bepalend voor succesvolle communicatie.

Frederieke is bereikbaar via: frederieke@fnrs.nl of 06 53 71 34 71

Swaen Brink

Accountmanager Noord-Nederland
Vertrouwd gezicht voor heel hippisch Nederland. Is accountmanager Noord-Nederland en weet iedereen te enthousiasmeren. Voorheen manege-eigenaresse, daarnaast gewaardeerd jurylid, instructrice en omroepster.

Swaen is bereikbaar via: swaen@fnrs.nl of 06 19 03 78 10

Anita de Ruiter

Accountmanager Oost-Nederland
Accountmanager Oost-Nederland en runde voorheen een eigen dressuurstal. Heeft een achtergrond in de financiële wereld en combineert dat bij de FNRS met de paardensector.

Anita is bereikbaar via: anita@fnrs.nl of 06 23 08 39 71

Patrick Marsman

Accountmanager West-Nederland
Accountmanager West-Nederland. Heeft een achtergrond in de hotellerie, maar heeft zijn opleiding in Deurne afgerond. Is van kinds af aan paardenliefhebber. Enthousiast en weet alles over commerciële kansen en financiën.

Patrick is bereikbaar via: patrick@fnrs.nl of 06 53 47 73 41

Han Aalmans

Marketing & Communicatie
Ondersteunt de Marketing & Communicatie afdeling vanaf November 2022. Haar achtergrond ligt voornamelijk in de mode bij bedrijven zoals G-star en Denham. Hierin heeft ze veel kennis vergaart in o.a. het bewaken van de merkidentiteit en het organiseren van evenementen. Nu gaat ze deze kennis inzetten voor de FNRS en ondersteunt ze het team met haar creatieve mindset. Naast haar baan bij de FNRS is ze de resterende dagen te vinden als stalmanager op een kleine pensionstal, geeft ze les bij Hippisch Hattem en is ze actief in de wedstrijdsport.

Han is bereikbaar via: han@fnrs.nl of 06 14 54 44 12

Chimène Pattimukaij

Marketing & Communicatie
Chimène is werkzaam op de afdeling Marketing & Communicatie.
Zij houdt zich voornamelijk bezig met diverse disciplines, waaronder social media-beheer, het schrijven van nieuwsartikelen, het samenstellen van de nieuwsbrief en het organiseren en ondersteunen van bijeenkomsten en evenementen. Ze heeft een achtergrond bij Aeres Barneveld en zet haar passie voor paarden en de hippische sector voort bij de FNRS.

Chimène is bereikbaar via: chimene@fnrs.nl