Nieuws

Het is bijna zover: Horse Event 2022! 

Horse Event, De Hippische Ondernemer Dag en Kijkje in de Keuken gaan vanaf volgende week van start! Evenementen waarbij elke hippische liefhebber zijn hart op kan halen. Horse Event 2022 is dit jaar verdeeld over twee weekenden. Het eerste youth-weekend staat volledig in het teken van de jeugd. In het tweede pro-weekend ligt de nadruk op inhoudelijke clinics en demo’s van topsporters en trainers. Tussen deze weekenden in vindt het Kijkje in de Keuken voor FNRS-leden plaats en De Hippische Ondernemer Dag voor hippische ondernemers. Dit jaar hebben de FNRS en de KNHS samen een grote stand. Beide weekenden staat de stand vol met allerlei leuke, leerzame en interessante activiteiten voor iedere bezoeker! Lees wat er zoal te doen is tijdens deze dagen:

Profielfoto van Frederieke Verhaar
2 september 2022 | 2 minuten lezen

Horse Event Youth - 10 en 11 september 

Op zaterdag 10 en zondag 11 september is de stand helemaal ingericht in het thema Bixie&Friends. In de stand staat een photobooth waar de jeugdige paardenfans, samen met hun ouders, vriendjes of vriendinnetjes, foto’s kunnen maken. Door vervolgens de foto’s te delen op social media met de #BixieFriends, #Agradi en #HE2022, maken bezoekers kans op fantastische prijzen. Ook de kleurhoek ontbreekt niet. Hier kunnen kinderen even bijkomen van alle drukte en een prachtige kleurplaat kleuren. Wanneer ze vervolgens hun gegevens op de kleurplaat achterlaten, maken ze kans op een Bixie&Friends goodiebag. Voor alle bezoekers zijn er gave posters van Bixie en al zijn vriendjes te krijgen. Tot slot is Bixie in de ochtenden in levende lijve aanwezig tijdens Horse Event om met alle bezoekers op de foto te gaan! 

Kijkje in de Keuken – 15 en 16 september

Voorafgaand aan De Hippische Ondernemer Dag gaan FNRS-leden op bezoek bij een aantal hippische bedrijven om elkaar te inspireren en van elkaar te leren tijdens het traditionele Kijkje in de Keuken. Op donderdag 15 september wordt een bezoek gebracht aan Renbaan Duindigt om te kijken naar de voorbereidingen van het Cavalerie Ere-escorte voor Prinsjesdag. Op vrijdag 16 september wordt er binnengekeken bij de Prinses Maxima Manege en Veldhuisen Stables. Dag dag wordt afgesloten bij hét hippische congres.

De Hippische Ondernemer Dag – 16 september

Op vrijdagavond openen de deuren van de Expo voor hippische ondernemers voor De Hippische Ondernemer Dag. Een hippisch congres met inspirerende sprekers zoals Guusje ter Horst (voorzitter Sectorraad Paarden), Annemarie van Gaal (ondernemer/investeerder), Tom Coronel (autocoureur) en Wilco van Rooijen (bergbeklimmer/expedititeleider). Tijdens deze avond wordt de Hippische Ondernemer van het Jaar 2022 bekend gemaakt. De avond wordt afgesloten met een diner en feestavond om het 90-jarig jubileum van de FNRS te vieren.

Let op! Er is geen mogelijkheid om voorafgaand aan het congres Horse Event te bezoeken. De beurs is alleen op zaterdag en zondag voor publiek geopend. 

Horse Event Pro - 17 en 18 september 

Op zaterdag 17 en zondag 18 september staat de stand van de FNRS en KNHS in het teken van ‘Partners in Paardrijden’. Tijdens Horse Event Pro staat de vraag: ‘Welke route volg jij?’ centraal. Er zijn verschillende activiteiten voor iedere bezoeker in de stand. Net als in het eerste weekend staat er een photobooth waar alle bezoekers op de foto kunnen. De fotostrip kan mee naar huis als herinnering van deze leuke dag. Door deze foto te delen op social media met #PartnersinPaardrijden #Agradi en #HE2022 maak je bovendien ook nog eens kans op een Agradi-cheque van €250.

Daarnaast zijn KNHS-juryleden in de stand aanwezig. Iedere bezoeker kan een korte video van een stukje van een proef, een proefonderdeel of een bepaalde oefening laten zien aan de juryleden voor tips en advies. Lees meer over hoe dit precies werkt op de website van de KNHS. Daarnaast staat er een dressuursimulator van het Scalda Groen College in de stand. Deze dressuursimulator maakt een uitgebreide meting wanneer een bezoeker een ritje maakt. Docenten van het Scalda Groen College nemen vervolgens deze meting met de bezoeker door en geven tips om thuis mee aan de slag te gaan.

Ben jij erbij?

Het beloven leuke en inspirerende dagen te worden. Ben jij er ook bij? Heb je al tickets besteld? KNHS-leden krijgen 30% korting op een toegangskaart met hun relatienummer. Klik hier om je kaarten te bestellen.
De aanmelding voor Kijkje in de Keuken en de Hippische Ondernemer Dag is gesloten. Wil je alsnog mee? Stuur dan een mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl en informeer naar de mogelijkheden.