Activiteit

Kijkje in de Keuken

15 september t/m: 16-09-2022
15 september 2022 - 16 september 2022
13:00 tot 16:00
Evenement
Profielfoto van Demi Uijtewaal
Demi Uijtewaal
29 april 2022 | 2 minuten lezen

Op donderdag 15 september en vrijdag 16 september organiseert de FNRS traditiegetrouw, voorafgaand aan De Hippische Ondernemer Dag, het Kijkje in de Keuken. Ditmaal verspreid over twee dagen, waardoor we alle tijd hebben om bij te kletsen en elkaar te inspireren.

Donderdag 15 september

Op donderdag verzamelen we om 13.00 uur bij de Expo Haarlemmermeer (Stelling 1 in Vijfhuizen) waar de auto’s geparkeerd kunnen worden. We stappen gezamenlijk in comfortabele bussen die ons naar onze eerste locatie brengen: Renbaan Duindigt in Wassenaar. Op deze locatie kijken we achter de schermen mee bij de voorbereidingen van de paarden en hun ruiters van het Cavalerie Ere-escorte voor Prinsjesdag. Uiteraard krijgen we ook een rondleiding over het fameuze complex van Renbaan Duindigt, halen we herinneringen op en horen we de toekomstplannen van de draf- en renbaan.

Na dit bezoek stappen we in de bus en sluiten we de dag af met een borrel en diner bij Van der Valk Hotel de Bilt. Let op! Het is optioneel mogelijk om een kamer in dit hotel te reserveren (tegen meerprijs). FNRS heeft een aantal kamers gereserveerd. Prijs voor twee personen op één kamer (incl. ontbijt) is 146 euro. Prijs voor een persoon met eigen kamer (incl. ontbijt) is 129 euro. Het is mogelijk om t/m 28 juli 2022 een kamer te reserveren. OP = OP: dus wees er snel bij!

Vrijdag 16 september

Op vrijdag 16 september starten we, na een heerlijk ontbijtbuffet, met een bedrijfsbezoek bij de Prinses Maxima Manege in Den Dolder. Dit hippisch therapeutisch centrum organiseert activiteiten voor mensen met en zonder beperking. Bedrijfsleider Jenneke Nijhof laat zien hoe zij met de paarden bijdragen aan ontwikkeling van welzijn en maatschappelijke mogelijkheden van mensen.

De bus zorgt ervoor dat we hierna het programma kunnen vervolgen bij Veldhuisen Stables in Nigtevecht. Op deze veelzijdige locatie laten eigenaren Willem en Franny Veldhuisen zien hoe zij hun Instructie-, Sport- en Trainingsstal combineren met fokkerij en veulenopfok. We sluiten ons bezoek hier af met een smaakvolle lunch.

Vanuit Veldhuisen Stables brengt de bus ons weer terug naar de Expo Haarlemmermeer waar we om 16.00 uur ontvangen worden bij de aanvang van De Hippische Ondernemer Dag. Let op: voor De Hippische Ondernemerdag moet je apart aanmelden!

Het programma:

Donderdag 15 september

13.00 uur Verzamelen parkeerplaats Expo Haarlemmermeer
13.30 uur Vertrek gezamenlijke bus
14.30 uur Rondleiding voorbereidingen Prinsjesdag bij Renbaar Duindigt
18.00 uur Inchecken Van der Valk de Bilt + borrel
18.30 uur Diner

 

Vrijdag 16 september

7.30 uur Ontbijtbuffet
9.00 uur Vertrek gezamenlijke bus
9.30 uur Rondleiding Prinses Maxima Manege in Den Dolder
11.00 uur Rondleiding & lunch bij Veldhuisen Stables in Nigtevecht
16.00 uur De Hippische Ondernemer Dag

Kosten

De kosten voor deelname aan Kijkje in de Keuken bedragen 90 euro per persoon. Dit is inclusief busvervoer, diner op donderdag en lunch op vrijdag. Hotelovernachting kan tegen meerprijs bijgeboekt worden. Prijs voor twee personen op één kamer (incl. ontbijt) is 146 euro. Prijs voor een persoon met eigen kamer (incl. ontbijt) is 129 euro. Hotelovernachtingen worden rechtstreeks vanuit het hotel gefactureerd. Het is mogelijk om t/m 28 juli 2022 een kamer te reserveren. OP = OP: dus wees er snel bij!

Aanmelden Kijkje in de Keuken

Aanmelden was mogelijk t/m 31 augustus 2022. Wil je toch nog mee naar Kijkje in de Keuken? Stuur dan een e-mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl en informeer naar de mogelijkheden. 

Kosten voor deze bijeenkomst: Zie tekst