Nieuws

Fenna Elzinga nieuw bestuurslid FNRS

Afgelopen week is tijdens de FNRS-ledenraadsvergadering Fenna Elzinga unaniem verkozen tot nieuw bestuurslid van de FNRS. Fenna neemt het stokje over van Rianne Sibma, die na drie jaar haar bestuursperiode beëindigd. Nico Bezemer, voorzitter van de FNRS bedankt Rianne voor haar bevlogen en enthousiaste inzet de afgelopen jaren.

10 juni 2022 | 1 minuut lezen

Nico: “Met de inspanning van Rianne hebben we met name op het gebied van welzijn flinke stappen kunnen zetten. Zij heeft met haar kritische blik een belangrijke bijdrage geleverd aan het vernieuwen van ons kwaliteitsbeleid. We bedanken Rianne voor haar energie, tijd en enthousiasme die zij heeft gegeven afgelopen jaren.” Rianne: “De afgelopen jaren heb ik me als bestuurslid met veel plezier ingezet voor de FNRS. Ik ben blij dat ik een bijdrage kon leveren in de sector en dan specifiek op het gebied van vergroten van kwaliteit en paardenwelzijn. De komende jaren zullen dit thema’s zijn die binnen de branche uitdagingen blijven vormen. De FNRS en haar leden kunnen hierin qua ontwikkeling een inspirerend voorbeeld zijn binnen de hele sector, een rol waarvan we inmiddels hebben bewezen dat die ons goed past. Ik wil de FNRS medewerkers, de ledenraad, leden en het bestuur bedanken voor de fijne samenwerking! Met Fenna in de gelederen van het bestuur ben ik er van overtuigd dat de kracht van de FNRS verder versterkt zal worden. Ik wens haar veel succes en plezier als bestuurslid.”

We verwelkomen Fenna Elzinga van Lelymare Horses uit Lelystad als nieuw bestuurslid. Nico: “Fenna zal zich net als Rianne voornamelijk focussen op het welzijnsdossier. Samen met hippische ondernemers moeten we hierin continue blijven ontwikkelen en verbeteren. Het is 5 voor 12 in de hippische sector en op dit gebied is er echt werk aan de winkel.”

Fenna: “Ik heb na mijn studie Beleid, Communicatie & Organisatie in 2011 Lelymare Horses opgezet. Ik heb altijd als doel gehad om het paardenwelzijn te combineren met gezond ondernemerschap. Ik heb vanaf het begin al een duidelijke visie over de paardensector en vanuit daar mijn bedrijf vormgegeven. Bij alle stappen en keuzes staat het welzijn van de paarden voorop. Lelymare Horses is een bedrijf dat zich richt op de opfok van (sport)paarden en daarnaast is het in de afgelopen 7 jaar uitgegroeid tot een volwaardig revalidatie en aquatrainingcentrum. We zijn ook erg druk bezig met de preventie van blessures en daar hoort welzijn ook bij. Ik hoop met mijn ervaring met hippisch ondernemerschap en een duidelijk visie een waardevolle bijdrage aan het FNRS-bestuur en het welzijnsdossier te kunnen leveren. Ik wil me graag breder inzetten in de sector en met deze functie kan ik daar zeker aan werken!”

Wij wensen Fenna veel succes in haar nieuwe functie!

Lid worden?FNRS-bedrijvenWebshop