Nieuws

Fiscaal en financieel advies nodig voor uw bedrijf? ABAB helpt u graag verder

15 maart 2021 | 1 minuut lezen

ABAB Accountants en Adviseurs is al jarenlang vertrouwde partner van de FNRS. Wanneer u fiscaal of financieel advies kan gebruiken bent u bij ABAB aan het juiste adres. ABAB heeft veel ervaring met het ondersteunen van hippische ondernemers en heeft daardoor een grote kennis over de hippische sector.

Onlangs is het partnercontract tussen de FNRS en ABAB Accountants en Adviseurs weer verlengd. Ook is er opnieuw gekeken naar de verschillende voordelen die ABAB biedt aan de leden van de FNRS.

ABAB Helpdesk

Als FNRS-lid ontvangt u exclusieve korting en voordelen bij ABAB. Zo kunnen FNRS-leden kosteloos gebruik maken van de helpdesk van ABAB voor eenvoudige vragen over fiscale of bedrijfseconomische vraagstukken. Heeft u een vraag voor de helpdesk van ABAB? Dan kunt u deze stellen door een e-mail te sturen naar: paardenhouderij@abab.nl .

Fiscale scan

Daarnaast hebben FNRS-leden de mogelijkheid om eens per drie jaar op hoofdlijnen een kosteloze fiscale scan van hun FNRS-bedrijf te laten maken. Hierbij controleert ABAB onder andere of de ondernemingsstructuur in fiscaal-juridische zin nog aansluit bij de activiteiten en toekomstplannen en beoordelen ze de positie van de omzetbelasting. De uitkomst van deze scan wordt persoonlijk door een van de belastingadviseurs van ABAB, die gespecialiseerd is in de paardenbranche, met u besproken, waarbij ook de gelegenheid is om andere fiscale aangelegenheden aan de orde te stellen.

Kennispartner

Naast het feit dat ABAB de FNRS-leden ondersteunt bij fiscale en financiële zaken, is ABAB ook een kennispartner van de FNRS. Dit houdt in dat zij regelmatig informatie aanleveren voor inhoudelijke artikelen. De laatste artikelen die in samenwerking met ABAB geschreven zijn, vindt u onderaan deze pagina terug.

Wilt u contact opnemen met ABAB, klik dan hier.

Lid worden?FNRS-bedrijven