ABAB

ABAB weet precies wat er op financieel en fiscaal gebied leeft in de hippische sector. Daardoor kunnen zij hippisch ondernemers volledig ondersteunen. ABAB beschikt over meer dan 90 jaar ervaring en ruim 700 betrokken medewerkers. Persoonlijke service en actuele, regionale kennis zijn kenmerkend voor de service van ABAB.

Als FNRS-lid ontvangt u exclusieve korting en voordelen bij ABAB. Zo kunnen FNRS-leden kosteloos gebruik maken van de helpdesk van ABAB voor eenvoudige vragen over fiscale of bedrijfseconomische vraagstukken.

Daarnaast kunnen FNRS-leden eens per drie jaar op hoofdlijnen een kosteloze fiscale scan van hun bedrijf te laten maken. Hierbij controleert ABAB onder andere of de ondernemingsstructuur in fiscaal-juridische zin nog aansluit bij de activiteiten en toekomstplannen en beoordelen ze de positie van de omzetbelasting. De uitkomst van deze scan wordt persoonlijk door een van de belastingadviseurs van ABAB, die gespecialiseerd is in de paardenbranche, met u besproken, waarbij ook de gelegenheid is om andere fiscale aangelegenheden aan de orde te stellen.

Vul hier uw lidnummer van de FNRS in
* mandatory field