Nieuws

Gratis FNRS-lidmaatschap door Sligrobonus

Om meer rendement uit de horecafaciliteiten op een hippisch bedrijf op te halen hebben Sligro en de FNRS een samenwerking. Door het collectief van de deelnemende FNRS-ondernemers heeft de FNRS met Sligro een bonus kunnen onderhandelen van maximaal 3% over het jaarlijkse inkoopbedrag. Inmiddels zijn de Sligrobonussen per bedrijf over 2023 berekend.  

Profielfoto van Patrick Marsman
16 februari 2024 | 1 minuut lezen

Resultaten Sligrobonus over 2023

Over 2023 hebben de FNRS-leden een gezamenlijke Sligro omzet gehaald waarbij we, sinds 2020, weer de maximale 3% bonus kunnen uitkeren aan FNRS-leden. In 2020 hadden we, door corona, geen bonus bij de Sligro. Door een heronderhandeling van de overeenkomst konden we in 2021 en 2022 2,5% aan bonus uitkeren en dit jaar hebben we samen weer de 3% gerealiseerd.

Sligrobonus 2023 als “korting op het FNRS-lidmaatschap”

Net als vorig jaar zullen we ook dit jaar de FNRS-contributiefactuur 2024 versturen met daarop de Sligrobonus 2023 als “korting”. Is de Sligrobonus hoger dan de contributie van het FNRS-lidmaatschap? Dan keren wij het verschil uit op de bij ons bekende bankrekening. Bij verschillende ondernemers was de Sligrobonus afgelopen jaar hoger dan de contributie van het FNRS-lidmaatschap en krijgen het verschil dus terug. De FNRS-contributiefacturen worden binnenkort verstuurd. 

Nog geen Sligropas via de FNRS?

Ook gebruik maken van collectief voordeel als FNRS-lid? Dan is het belangrijk dat je jouw Sligropas aanvraagt via de website van de FNRS en niet via de website van Sligro. Je krijgt dan twee persoonlijke Sligropassen toegestuurd waarmee je binnen het FNRS-collectief inkopen kunt doen. Vraag Sligro-pas aan.