Sligro

Sligro voorziet deze klanten van kwalitatieve food, non-food en dagverse producten. Zij kunnen rekenen op een deskundige en betrokken partner die persoonlijke service hoog in het vaandel heeft staan. Een partner die met kwaliteitsproducten een groot en groeiend marktsegment aan zich weet te binden. 

Misschien herkent u het volgende dilemma: Voor veel ondernemers in de ruitersport vormt de foyer een belangrijke bron van omzet en rendement, terwijl het in de meeste gevallen om een nevenactiviteit gaat waar niet al te veel tijd en energie in geïnvesteerd zou moeten worden, die ten koste gaat van waar uw bedrijf in feite om draait: de ruitersport.

Om samen meer rendement uit de horecafaciliteiten op ruitersportbedrijven te halen zijn Sligro en de FNRS een samenwerking aangegaan. Dat levert voordeel op voor FNRS-ruitersportcentra en KNHS-verenigingen met een eigen accommodatie die gebruik maken van het collectieve lidmaatschap van de FNRS.

Leden van de FNRS profiteren van: 

  • 3% korting op alles (behalve tabakswaren, emballage, bier, cider en doorfactureringen). Doorfactureringen zijn facturen van producten die Sligro niet rechtstreeks levert maar door een fabrikant rechtstreeks worden geleverd en waarvoor Sligro alleen de facturatie verzorgt. Dit bedrag wordt automatisch opgebouwd over alle aankopen tussen 1 januari en 31 december en aan het begin van ieder jaar uitgekeerd als bonus.

Bent u een FNRS-ondernemer, nog geen klant bij Sligro en wilt u profiteren van de bonusregeling? Dan is het belangrijk dat u uw Sligropas aanvraagt via onderstaand formulier en niet via de website van Sligro.
 

* verplicht veld