Nieuws

Equine Risk extra partner voor verzekeringen

De FNRS heeft in Equine Risk een extra partner gevonden op het gebied van verzekeringen. Equine Risk is een verzekeringstussenpersoon gespecialiseerd in risico’s in de hippische sector. Naast Equine Risk blijft AON ook partner op het gebied van hippische verzekeringen.

Profielfoto van Frederieke Verhaar
13 maart 2023 | 1 minuut lezen

Het partnerschap met Equine Risk

Speciaal voor maneges heeft Equine Risk een collectiviteit ontwikkeld. FNRS-leden kunnen binnen deze collectiviteit gebruik maken van de maximale korting die daarin geboden wordt. Dit betekent in veel gevallen een lager eigen risico en een korting op de aansprakelijkheidspremie. Om hiervoor in aanmerking te komen hanteert Equine Risk acceptatievoorwaarden. Eén daarvan is dat een bedrijf in het bezit moet zijn van het veiligheidscertificaat.

Behalve de voordelen van de collectiviteit voor maneges, biedt Equine Risk ook 10% korting op de Scope 8 en/of 10 keuringen voor elektrische installaties. Deze keuringen worden vanuit de verzekeraar geëist en dienen iedere vijf jaar uitgevoerd te worden.

Henry Voster, directeur van Equine Risk, is content met de nieuwe samenwerking met de FNRS. “Equine Risk vindt het belangrijk dat we hippische ondernemers het juiste advies kunnen verstrekken, kunnen helpen met het maken van goed doordachte keuzes op het gebied van verzekeren en ook de daarbij behorende mogelijkheden kunnen bieden. Daarom bestaat ons team uit specialisten met kennis van de hippische sector. De samenwerking met de FNRS biedt interessante mogelijkheden op het gebied van verzekeren voor FNRS-leden.”

Aanvulling op het partnerprogramma

De stijgende kosten van aansprakelijkheidsverzekeringen is in de afgelopen jaren een veel besproken onderwerp tijdens regiobijeenkomsten en persoonlijke gesprekken. FNRS vindt het dan ook belangrijk om samen te werken met de belangrijkste aanbieders in de sector. Robert van Almkerk, branchecoördinator van de FNRS, is dan ook blij met de komst van Equine Risk als partner: “Met de uitbreiding van het partneraanbod hebben we niet alleen een uitgebreider aanbod voor alle FNRS-leden maar door te werken met tussenpersonen gespecialiseerd in de hippische sector ook een goede relatie met de verschillende verzekeringsmaatschappijen.”

Meer informatie over Equine Risk en de contactgegevens zijn te vinden op de partnerpagina.