Equine Risk

Als hippische ondernemer, wil je graag een verzekeringsadviseur die gespecialiseerd is in het verzekeren van deze risico’s. Equine Risk is die specialist! Als enige in Nederland hebben zij een collectiviteit ontwikkeld speciaal voor manegehouders.  En als FNRS-lid kan je binnen deze collectiviteit gebruik maken van de maximale korting die daarin geboden wordt, met name op de aansprakelijkheidspremie.

Behalve de voordelen van de collectiviteit, biedt Equine Risk in samenwerking met de verzekeraar ook nog eens 10% korting op de Scope 8 en/of 10 keuringen voor elektrische installaties die iedere vijf jaar vanuit de verzekeraar geëist worden. Equine Risk vindt het belangrijk dat ze hippische ondernemers het juiste advies kunnen verstrekken, kunnen helpen met het maken van goed doordachte keuzes op het gebied van verzekeren en ook de daarbij behorende mogelijkheden kunnen bieden. Dat kan alleen wanneer er een fundamentele kennis aanwezig is van paarden en de hippische sector. Juist daarom bestaat hun team louter uit hippische specialisten.

Maak gerust een afspraak met Equine Risk voor een vrijblijvende inventarisatie van jouw risico’s. Samen scannen ze jouw bedrijf en vergelijken ze jouw lopende verzekeringen. Je kan een afspraak met Equine Risk maken via de website of via onderstaand contactformulier.

Equine Risk wordt graag jouw partner in hippische risico’s!

 

Vul hier uw lidnummer van de FNRS in.
* mandatory field