Nieuws

Gratis FNRS-lidmaatschap door Sligrobonus

Om meer rendement uit de horecafaciliteiten op een hippisch bedrijf op te halen hebben Sligro en de FNRS een samenwerking. Door het collectief van de deelnemende FNRS-ondernemers heeft de FNRS met Sligro een bonus kunnen onderhandelen van maximaal 3% over het jaarlijkse inkoopbedrag. Inmiddels zijn de Sligrobonussen per bedrijf over 2022 berekend.  

Profielfoto van Patrick Marsman
20 februari 2023 | 1 minuut lezen

Resultaten Sligrobonus over 2022

Over 2022 hebben de FNRS-leden een gezamenlijke Sligro omzet gehaald waarbij de 2,5% bonus terug gegeven kan worden aan de FNRS-leden. We hebben afgelopen jaar bijna de omzet gehaald die gekoppeld staat aan de 3% bonus. Laten we voor het jaar 2023 streven naar dit resultaat! 

Sligrobonus 2022 als “korting op het FNRS-lidmaatschap”

Qua administratieve afhandeling maken we het dit jaar een stukje eenvoudiger. In plaats van een creditfactuur en uitkering op de bankrekening, zullen we dit jaar de FNRS-contributiefactuur 2023 versturen met daarop de Sligrobonus 2022 als “korting”. Is de Sligrobonus hoger dan de contributie van het FNRS-lidmaatschap? Dan betalen wij het verschil uit op de bij ons bekende bankrekening. Bij verschillende ondernemers was de Sligrobonus afgelopen jaar hoger dan de contributie van het FNRS-lidmaatschap en krijgen het verschil dus terug. Dit bedrag liep maarliefst op tot 900 euro. De FNRS-contributiefacturen zijn deze week verstuurd. 

Nog geen Sligropas via de FNRS?

Ook gebruik maken van collectief voordeel als FNRS-lid? Dan is het belangrijk dat je jouw Sligropas aanvraagt via de website van de FNRS en niet via de website van Sligro. Je krijgt dan twee persoonlijke Sligropassen toegestuurd waarmee je binnen het FNRS-collectief inkopen kunt doen. Vraag Sligro-pas aan.

Tips om meer winst uit je horeca te halen 

Lees de column van Raimond Beks, accountmanager van Sligro. Samen met FNRS-accountmanager Patrick is Raimond altijd bezig om te kijken of zij tips voor hippische ondernemers hebben om meer winst uit de horeca te halen. Het is volgens Raimond namelijk mogelijk om 20% van je omzet uit je horeca te halen.  

Sligro-relatiedag

Op donderdag 9 maart nodigt Sligro FNRS-leden uit die met grote regelmaat bij Sligro bestellen voor de Sligro-relatiedag in de Sligro-skybox bij de World Cup Dressage Grand Prix tijdens The Dutch Masters.

De gehele avond is er een “open bar” waar een ruime keuze in drankjes wordt aangeboden. Gedurende deze avond zullen er ook Bites (Walking Dinner) worden gepresenteerd. Een eventueel bezoek aan het promo dorp is uiteraard mogelijk, je kan vrij in- en uitlopen. Let op! Aanmelden hiervoor is alleen mogelijk op uitnodiging.