Nieuws

Kijkje in de Keuken was zeer geslaagd!

Afgelopen week nam de FNRS 68 FNRS-ondernemers mee om een kijkje te nemen bij aantal bedrijven tijdens ‘Kijkje in de Keuken zomereditie’. Met prachtig weer waren we te gast bij drie bedrijven in Noord-Brabant. Het was een zeer geslaagde dag met inspirerende verhalen van ondernemers en er werden interessante contacten gelegd. FNRS liet iedereen meegenieten met de dag via de Instagram Stories op ons account.

24 juni 2022 | 2 minuten lezen

Green Valley Estate

De dag begon bij Green Valley Estate, voormalig Hippisch Centrum Deurne, voor veel ondernemers een herinnering aan hun vroegere opleiding. De ondernemers kwamen met hun eigen auto naar de locatie. Er was zelfs op eigen initiatief een bus geregeld door de ondernemers uit Noord-Holland! Het programma ging van start met  een presentatie over onder andere de verbouwplannen op de locatie. Hierna volgde een rondleiding verdeeld in twee groepen, waarbij de bedrijfsvoering werd uitgelegd en de verbouwingen getoond werden. Als afsluiter werd er lekker geluncht in het zonnetje. 

  

De groepen gingen verdeeld naar de volgende locaties. De ene helft ging als eerste langs bij Stoeterij Duyselshof en de andere helft bij De Wereld van VDL.

Stoeterij Duyselshof

We reisden af naar Hoogeloon. Stoeterij Duyselshof is eigendom van de VDL Groep van Wim van der Leegte. Het begon met een presentatie over het bedrijf en onder andere de fokkerij door de bedrijfsleider Wiebe van der Kleij.  Hierna volgde een rondleiding over het mooie landgoed. Het werd door de ondernemers ervaren als erg leerzaam.

 

De wereld van VDL

Op ongeveer een kwartier rijden, lag de volgende locatie. Dit was een Experience Center over de VDL Groep. De bezoekers werden meegenomen in de geschiedenis van het industriële bedrijf door middel van video’s. Duurzaamheid en techniek kwamen hier samen. Voor ondernemers erg interessant om op deze ook binnen te kijken bij een ‘niet hippische’ onderneming.

  

Ter afsluiting werd er gezamenlijk gedineerd bij restaurant Deja-Vu in Veldhoven. Onder het mom van heerlijk eten hadden de ondernemers de ruimte om de dag na te bespreken. Het was een heerlijke, inspirerende en gezellige dag met veel gezellige ondernemers en we kunnen niet wachten op de volgende editie. 

Kijkje in de Keuken 15 september

Op donderdag 15 september 2022 zal er nog een Kijkje in de Keuken 2022 plaatsvinden. Het programma en de mogelijkheid tot inschrijving volgen zo spoedig mogelijk. Maar zet alvast donderdag 15 september in je agenda. Ook dit beloofd weer een inspirerende dag te worden waarbij ondernemers van elkaar kunnen leren en interessante contacten kunnen leggen.

Lid worden?FNRS-bedrijvenWebshop