Activiteit

De Hippische Ondernemer Dag

14 september
Zaterdag 14 september 2024
09:00 tot 17:30
Congres
Profielfoto van Han Aalmans
1 minuut lezen

Ontwikkelen door kennis

Ondernemers uit de paardenbranche treffen elkaar op zaterdag 14 september tijdens De Hippische Ondernemer Dag. Dit jaarlijkse treffen voor de paardensector vindt plaats bij Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Het thema van de 19e editie is ‘Ontwikkelen door kennis’.

Op veler verzoek is het congres verplaatst naar de zaterdagochtend tijdens Horse Event Pro. Van 9.30 tot 12.30 uur delen diverse sprekers hun inzichten en ervaringen, en wordt De Hippische Ondernemer van het Jaar bekendgemaakt. De dag wordt gepresenteerd door voormalig NOS-journaal presentatrice en paardenvrouw Maria Henneman.

In de middag is er gelegenheid om op Horse Event Pro tientallen clinics en demonstraties te bezoeken van specialisten, ruiters en trainers. In het promodorp zijn zo’n 160 stands te bezoeken met uiteenlopende hippische producten en diensten. 

Programma

09:00 uur Ontvangst
09:30 uur Congres deel 1
10:45 uur Pauze
11:15 uur Congres deel 2
12:30 uur Bezoek Horse Event PRO
17:30 uur Einde

* de inhoud van het programma wordt komende weken verder bekend gemaakt. Houdt onze website goed in de gaten voor meer informatie. 

Keynote speakers ‘Ontwikkelen door kennis’

Michael van Hoorne, CEO van Van Hoorne Studios, heeft zijn bedrijf ontwikkeld tot de grootste producent van kindertheatershows in Nederland. Zijn bedrijf telt ruim 350 medewerkers en trekt jaarlijks 400.000 bezoekers. Ondanks vroegere tegenslagen heeft hij nu een leidende positie in de industrie en biedt zijn verhaal waardevolle inzichten in doorzettingsvermogen en innovatie.

Marianne Sloet van Oldruitenborgh-Oosterbaan, Emeritus Hoogleraar ‘Clinical Equine Internal Medicine’, was van 1982 tot 2021werkzaam aan de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht. Zij deelt haar visie op de kansen en bedreigingen voor ondernemers met betrekking tot ziekten, welzijn en sport in de paardensector.

Aanmelden

Je kunt je t/m 2 september 2024 aanmelden voor twee gratis kaarten (t.w.v. 86,85 euro per stuk). Bij afmelden na deze datum of een afwezigheid zonder afmelden zijn wij genoodzaakt de gemaakte kosten door te berekenen. 

Locatie

Stelling 1
2141SB Vijfhuizen
Nederland

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om je zelf aan te melden.