Activiteit

Open Manegedagen

21 september t/m: 29-09-2024
Zaterdag 21 september 2024 - zondag 29 september 2024
Evenement
Profielfoto van Liona Schipper
2 minuten lezen

Ook dit jaar staan de laatste 2 weekenden van september weer in het teken van de Open Manegedagen! Het moment om onze geliefde paarden en onze sport in het zonnetje te zetten. Organiseer een onvergetelijke dag voor je vaste ruiters en/of stel je deuren open voor bezoekers, buurtbewoners en vrienden en familie van vaste klanten om te laten zien hoe bijzonder onze paarden zijn.   

Van zaterdag 21 t/m zondag 29 september 2024 worden de Open Manegedagen weer georganiseerd door FNRS en KNHS, Partners in Paardrijden. Op zaterdag 21, zondag 22, woensdag 25, zaterdag 28 en zondag 29 september kunnen FNRS-bedrijven en KNHS-verenigingen met eigen accommodatie hun locatie weer openstellen voor het publiek om bekendheid in de buurt te vergroten en meer mensen kennis te laten maken met de paarden(sport).

Laat zien hoe mooi onze paardensport is 

Stel jouw bedrijf open voor bezoekers en laat zien hoe het dierwelzijn geregeld is bij jullie op het bedrijf en vertel jullie verhaal met passie aan de bezoekers. Wat maakt paarden zo bijzonder? Waar komt de passie voor onze sport vandaan? En hoe kan het dat wij als ruiter/verzorger zo een diepe band voelen met deze dieren? We hebben een mooie sport waar ook veel emotionele waarde aan verbonden zit. Door onze kennis en ervaring te delen met de bezoekers creëren we begrip voor onze sector en kunnen we er hopelijk nog lang samen van genieten.

Gratis promotiepakket aangeboden door de FNRS en KNHS

FNRS en KNHS ondersteunen de organisaties met een GRATIS Open Manegedagenpakket die voor een deel zelf samengesteld kan worden. Deelnemende bedrijven bepalen zelf het programma van hun open dag, maar het Open Manegedagenpakket ondersteunt in het organiseren van deze dag. Zo bevat het pakket onder andere een uitgebreid draaiboek voor de organisatie, aankondigingsposters, informatieve posters over paardenwelzijn, een daarbij behorende quiz, knutselmateriaal, versiering, foto-items voor een winactie en andere inspiratie voor een geslaagde open dag.

Ook digitaal proberen we jouw bedrijf zoveel mogelijk te promoten. Middels de kanalen van de Open Manegedagen zelf en de kanalen van de FNRS en KNHS zullen de Open Manegedagen gepromoot worden. Na inschrijving word je uitgenodigd voor de werkgroep van de Open Manegedagen waar je ook verschillende digitale documenten kan downloaden die helpen bij de promotie van jouw open dag.    

Meld je snel aan!

Wil jij jouw klanten en bezoekers een onvergetelijke dag geven? En wil jij aan de buitenwereld laten zien wat onze sector zo mooi maakt? Meld je dan voor 15 juli 2024 aan voor de Open Manegedagen via onderstaande knop!

Aanmelden Open Manegedagen