Activiteit

Starten met hippisch ondernemen

11 december
Maandag 11 december 2023
19:00 tot 22:00
Training
Profielfoto van Liona Schipper
1 minuut lezen

AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK, DE BIJEENKOMST IS VOL!

Wil je een hippisch bedrijf opzetten? Ben je net gestart? Of wil je een bedrijf gaan overnemen? Kom dan naar de bijeenkomst voor starters in de hippische sector: Starten met Hippisch Ondernemen. Op maandagavond 11 december van 19.00 tot 22.00 uur organiseert de FNRS op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo een bijeenkomst voor starters in de hippische sector.

De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die zich willen oriënteren op de mogelijkheden van het starten van een hippisch bedrijf, ondernemers die een stal gaan overnemen of ondernemers die net gestart zijn. Ook ondernemers die al langere tijd in het vak zitten zijn van harte welkom bij deze bijeenkomst. Door alle onderwerpen weer te doorlopen kan het zijn dat je weer met een frisse blik naar je bedrijf gaat kijken en wellicht dingen anders wilt gaan aanpakken.

Actuele onderwerpen

De bijeenkomst Starten met Hippisch Ondernemen staat in het teken van actuele onderwerpen in de hippische sector en belangrijke aspecten voor hippische ondernemers. Tijdens de bijeenkomst komen onderstaande onderwerpen aan bod:

  • Bepalen van de bedrijfsstrategie
  • Aansprakelijkheid en verzekeringen
  • Het opstellen van een financieel plan
  • Vergunningen, bestemmingsplannen en milieuwetgeving
  • Arbo- en personeelszaken.

Tijdens de bijeenkomst is er voldoende tijd en gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ideeën. Naast de kennis en expertise van de FNRS is Harry Boertjes van Boertjes Makelaars & Taxateurs aanwezig om zijn deskundigheid over huisvesting, financierbaarheid en ruimtelijke ordening te delen. 

De kennis die je opdoet tijdens de workshop Starten met Hippisch Ondernemen kun je toepassen tijdens het schrijven van je ondernemersplan. FNRS begeleidt jou graag bij jouw nieuwe plannen voor een nieuwe of bestaande hippische onderneming. FNRS heeft een invulmodel en handboek hiervoor beschikbaar.

Aanmelden

AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK, DE BIJEENKOMST IS VOL!

 De bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk na aanmelding. FNRS-leden kunnen de bijeenkomst gratis bijwonen. Niet-leden betalen € 49,95 p.p. Dit is inclusief het handboek t.w.v. € 32,50. Aanmelden kan t/m 3 december 2023. Klik op onderstaande link om aan te melden voor deze bijeenkomst.

LET OP! Bij afmelden na 3 december of afwezigheid zonder afmelden zijn wij genoodzaakt de gemaakte kosten door te berekenen. 

Locatie

De Beek 125
3852PL Ermelo

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om je zelf aan te melden.