Activiteit

Wat betekent de stikstofproblematiek voor paardenhouders?

23 januari
23 januari 2020
10:30 tot 12:30
Bijeenkomst
23 december 2019 | 1 minuut lezen

Het beheerst inmiddels bijna dagelijks het landelijke nieuws: de stikstofproblematiek. Maar wat zijn de gevolgen voor hippische ondernemers en hun bedrijven?  Door de vernietiging van het PAS zijn alle activiteiten die leiden tot (een toename van) stikstofdepositie op slot gezet. Wanneer u uw bedrijf wilt wijzigen of meer paarden wilt gaan houden, kan dit gevolgen hebben voor de toename van stikstofdepositie.  Zonder Wet natuurbescherming-vergunning is verandering of uitbreiding van een bedrijf niet toegestaan. 

Benieuwd naar de gevolgen voor uw bedrijf? De FNRS verzorgt samen met Van Dun Advies op 23 en 30 januari 2020 een informatiebijeenkomst over de stikstofproblematiek speciaal voor paardenhouders. Tijdens deze interactieve bijeenkomst vertelt een adviseur Fonny van de Heijning van Van Dun Advies over de actuele zaken rondom de stikstofproblematiek. Zij zal specifiek de situatie voor paardenhouders uitlichten en bespreken welke vergunningen er nodig zijn en welke maatregelen eventueel getroffen moeten worden.

De bijeenkomst vindt plaats op 23 januari 2020 van 10.30 tot 12.30 uur bij Manege Thielen, Oudelijn 7 in Tilburg en op 30 januari 2020 van 10.30 tot 12.30 uur bij het Nationaal Hippisch Centrum, De Beek 125 in Ermelo. De bijeenkomsten worden afgesloten met een gezamenlijke lunch en zijn kosteloos voor FNRS-leden. Niet-leden betalen 15 euro. Leden kunnen zich aanmelden via onderstaande knop. Niet-leden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar ondernemersdesk@fnrs.nl. Vermeld in de mail graag met hoeveel mensen u deel wilt nemen.

Locatie

Oude Lijn 7
5032 PC Tilburg

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.
Lid worden?FNRS bedrijven