Column

Han Aalmans: "Evenementenseizoen van start"

Het aankomende seizoen staat weer vol met mooie evenementen voor onze FNRS-leden. De organisatie hiervan ligt sinds kort in mijn handen en ik ga er een mooi programma van maken. Met goed bezochte regiobijeenkomsten als aftrap en met een duidelijke boodschap voor eenieder, om na te denken over de toekomst van hun bedrijf, gaan we de zomer in. De aankomende maanden zijn op z’n minst gezegd interessant en belangrijk voor de toekomst van de hippische ondernemer.

Profielfoto van Han Aalmans
3 mei 2023 | 2 minuten lezen

De aftrap naar een mooi seizoen

Hier bij de FNRS mag ik mij volledig storten op het organiseren van de evenementen, en daar gaat mijn hart toch echt sneller van kloppen. Het organiseren, regelen en plannen van evenementen en projecten is iets waar ik de meeste werkervaring in heb opgedaan. Wel in de internationale modewereld, maar organiseren en plannen blijft hetzelfde in elke branche. Ik vind dat ik mezelf gelukkig mag prijzen dat ik mijn beide passies in mijn werk kan combineren en zet me dan ook graag in om er voor jullie een mooi seizoen van te maken.

Want we hebben, al zeg ik het zelf, een prachtige zomer vol evenementen voor de boeg. De aftrap met de regiobijeenkomsten over ‘de toekomst van hippisch ondernemen in 2035’ is ontzettend goed ontvangen door de leden. Een onderwerp waar we wel degelijk met z’n allen mee bezig moeten zijn en waar de FNRS zich dan ook vol voor inzet. Het zal het aankomend seizoen de rode draad zijn in de evenementen die we organiseren. Het hoogtepunt van het jaar zal voor mij persoonlijk en wellicht ook voor jullie de twee dagen “Kijkje in de Keuken” zijn en ‘last but not least’ de Hippische Ondernemerdag tijdens Horse Event.

Kijkje in de evenementenkalender

De bijeenkomsten en evenementenkalender is na een paar afwezige jaren weer rijk gevuld. Dit jaar zullen we jullie weer wat vaker in levenden lijve mogen verwelkomen en nodigen we jullie uit voor mooie evenementen en interessante bijeenkomsten.

We hebben dit jaar een mooi programma klaar staan voor onze leden. De ‘Kijkje in de Keuken’-dagen zijn gevuld met interessante bedrijven en de Hippische Ondernemerdag bij Horse Event krijgt een prachtige invulling met inspirerende sprekers. Binnenkort delen we meer informatie over dit evenement. Houdt onze website goed in de gaten

Ons eerste ‘Kijkje in de keuken’ van het seizoen zal plaatsvinden op donderdag 8 juni. Voor deze dag reizen we af richting Friesland. We starten de dag bij draf- en renbaan Victoria Park in Wolvega. Na een korte bijeenkomst hier brengen we daarna een bezoek aan de Paardenkliniek in Wolvega en sluiten we de dag af bij Stal de Mersken in Siegerswoude. Tussendoor hebben we een heerlijke lunch geregeld. Aanmelden kan vanaf vandaag via onze website.

Klik hier om je direct aan te melden voor het evenement.

De september-editie van ‘Kijkje in de keuken’ zal zoals eerdere jaren over twee dagen verspreid zijn. Op donderdag 14 september hebben we een mooi dagprogramma midden in Amsterdam. Op vrijdag 15 september nemen we plaats in het auditorium op het terrein van Horse Event voor de Hippische Ondernemerdag. Binnenkort vind je het uitgebreide programma op onze website.

Maar we zijn nog niet klaar met de evenementen, ook dit jaar zijn we weer te vinden op Horse Event Youth en Horse Event Pro met een stand. Ook hier hebben we samen met de KNHS weer een interessant programma bedacht voor de Bixie&Friends-liefhebbers en gaan we tijdens het Pro-weekend de deelname aan competities promoten! Dit alles valt dit jaar onder de vleugels van het team ‘Partners in Paardrijden’ (PiP) en deze weekenden benutten we dan ook om PiP onder de aandacht te brengen.

Verder zal het jaar gevuld worden met branchegerelateerde bijeenkomsten, zowel online als offline. Zo is er in mei een webinar Juridisch en starten we de maand juni met de workshop Professioneel Hippisch Ondernemen op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. De maand juni sluiten we verder af met de zomereditie van ‘Kijkje in de keuken’. Voor verdere invulling van het jaar en alle evenementen en bijeenkomsten verwijs ik jullie graag naar de agenda op onze website.

Het programma liegt er niet om, het zit vol met interessante, belangrijke en vooral ook leuke bijeenkomsten en evenementen. We verwachten jullie dan ook op een van deze evenementen te mogen verwelkomen dit jaar. We gaan er een mooi seizoen van maken en ik kijk erna uit om jullie persoonlijk te mogen begroeten!