Activiteit

Workshop Professioneel Hippisch Ondernemen

05 juni
5 juni 2023
19:00 tot 22:00
Training
Profielfoto van Suzanne Hoff
7 maart 2023 | 1 minuut lezen

Wil je een hippisch bedrijf opzetten of professionaliseren? Ben je net gestart? Kom dan naar de bijeenkomst voor starters en vernieuwers in de hippische sector: Professioneel Hippisch Ondernemen. Op maandagavond 5 juni van 19.00 tot 22.00 uur organiseert de FNRS op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo een bijeenkomst voor starters in de hippische sector.

De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die zich willen oriënteren op de mogelijkheden van het starten van een hippisch bedrijf, ondernemers met een stal die graag de volgende stap willen maken en voor ondernemers met een goed lopend bedrijf die op de hoogte willen blijven van de huidige wet- en regelgeving en de mogelijkheden tot verandering en groei.

Actuele onderwerpen
De bijeenkomst Professioneel Hippisch Ondernemen staat in het teken van actuele onderwerpen in de hippische sector en belangrijke aspecten voor hippische ondernemers. Tijdens de bijeenkomst komen onderstaande onderwerpen aan bod:

·         Bepalen van de bedrijfsstrategie.

·         Aansprakelijkheid en verzekeringen.

·         Het opstellen van een financieel plan.

·         Vergunningen, bestemmingsplannen en milieuwetgeving.

·         Arbo- en personeelszaken.

Tijdens de bijeenkomst is er voldoende tijd en gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ideeën. Naast de kennis en expertise van de FNRS is Harry Boertjes van Boertjes Makelaars & Taxateurs aanwezig om zijn deskundigheid over huisvesting, financierbaarheid en ruimtelijke ordening te delen. 

De kennis die je opdoet tijdens de workshop Professioneel Hippisch Ondernemen kun je toepassen tijdens het schrijven van je ondernemersplan. FNRS begeleidt jou graag bij jouw nieuwe plannen voor een nieuwe of bestaande hippische onderneming. FNRS heeft een invulmodel en handboek hiervoor beschikbaar.

Aanmelden

De bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk. Niet-leden betalen € 49,95 p.p. Dit is inclusief het handboek t.w.v. € 32,50. FNRS-leden kunnen de bijeenkomst gratis bijwonen.

Klik op onderstaande link om aan te melden voor deze bijeenkomst. 

Kosten voor deze bijeenkomst: Niet-leden betalen € 49,95 p.p. Dit is inclusief het handboek t.w.v. € 32,50. FNRS-leden kunnen de bijeenkomst gratis bijwonen.

Locatie

De Beek 125
3852 PL Ermelo

Deelnemers

Susanne Blijleven-Bos
Maaike Westhuis
Priscilla Stroop-Piekema
Judith van de Bruinhorst