Nieuws

Regiobijeenkomsten najaar 2023: Positief communiceren

In het voorjaar en najaar staan traditiegetrouw de regiobijeenkomsten van de FNRS gepland. Een moment om met elkaar te bespreken wat er de afgelopen periode is gebeurd en waar de FNRS, en jij als ondernemer, zich de komende tijd mee bezig houdt. Een mooi moment om elkaar te ontmoeten en waardevolle ideeën en ervaringen met elkaar te delen.

De regiodagen worden van 31 oktober t/m 14 november 2023 georganiseerd in verschillende regio’s. Leden worden bijgepraat over actuele ontwikkelingen en relevante onderwerpen. Dit najaar staat de bijeenkomst speciaal in het teken van positief communiceren.

Profielfoto van Han Aalmans
22 september 2023 | 1 minuut lezen

Positief communiceren

Als hippisch ondernemer weet je als geen ander wat er op jouw erf gebeurd, hoe er voor de paarden gezorgd wordt en wat jij allemaal doet om je paarden gezondheid en gelukkig te houden. Maar hoe kijken jouw klanten of jouw omgeving naar jouw bedrijf? Weten zij waarom je doet wat je doet en wat jouw bedrijf en de dieren zo bijzonder maakt? Hoe klanten en de omgeving over jouw bedrijf denken hangt namelijk sterk af van de manier waarop jij communiceert via bijvoorbeeld je website, social media en andere kanalen. Laat zien wat je doet en vertel waarom je iets doet. Tijdens de regiodagen bespreken we voorbeelden uit de praktijk en gaan we met elkaar in gesprek hoe we als hippische ondernemers eraan bij kunnen dragen om de publieke opinie positief te beïnvloeden.

Binnenkijken bij

Voor de regiobijeenkomsten stellen vijf FNRS-leden hun deuren voor ons open. Vijf verschillende bedrijven met ieder hun eigen specialiteit en visie op de sector. De regiobijeenkomsten worden afgesloten met een lunch en een rondleiding op het bedrijf waar wij te gast zijn.

Vanuit de FNRS zijn Robert van Almkerk, Haike Blaauw en de accountmanager van de des betreffende regio aanwezig.

Meld je aan op één van onderstaande data door op de betreffende locatie te klikken:

Regio’s en data

Datum Regio Locatie
dinsdag 31 oktober  Oost TCN Sporthorses
donderdag 2 november  Noord - Oost Hippisch Centrum Sunrise Stables
dinsdag 7 november Zuid - Oost Manege de Stap
donderdag 9 november Zuid - West Manege Sintels
dinsdag 14 november Noord - West Manege Schoteroog

 

Let op: aanmelden voor deze bijeenkomsten is noodzakelijk! Klik op bovenstaande locatie om je aan te melden en vul vervolgens het formulier in.