Activiteit

Regiobijeenkomst najaar: Oost

31 oktober
Dinsdag 31 oktober 2023
09:30 tot 14:00
Bijeenkomst
Profielfoto van Frederieke Verhaar
2 minuten lezen

Regiobijeenkomst najaar 2023: Positief communiceren

In het voorjaar en najaar staan traditiegetrouw de regiobijeenkomsten van de FNRS gepland. Een moment om met elkaar te bespreken wat er de afgelopen periode is gebeurd en waar de FNRS, en jij als ondernemer, zich de komende tijd mee bezig houdt. Een mooi moment om elkaar te ontmoeten en waardevolle ideeën en ervaringen met elkaar te delen.

De regiodagen worden van 31 oktober t/m 14 november 2023 georganiseerd in verschillende regio’s. Leden worden bijgepraat over actuele ontwikkelingen en relevante onderwerpen. Dit najaar staat de bijeenkomst speciaal in het teken van positief communiceren.

Positief communiceren

Als hippisch ondernemer weet je als geen ander wat er op jouw erf gebeurd, hoe er voor de paarden gezorgd wordt en wat jij allemaal doet om je paarden gezond en gelukkig te houden. Maar hoe kijken jouw klanten of jouw omgeving naar jouw bedrijf? Weten zij waarom je doet wat je doet en wat jouw bedrijf en de dieren zo bijzonder maakt? Hoe klanten en de omgeving over jouw bedrijf denken hangt namelijk sterk af van de manier waarop jij communiceert via bijvoorbeeld je website, social media en andere kanalen. Laat zien wat je doet en vertel waarom je iets doet. Tijdens de regiodagen bespreken we voorbeelden uit de praktijk en gaan we met elkaar in gesprek hoe we als hippische ondernemers eraan bij kunnen dragen om de publieke opinie positief te beïnvloeden.

Binnenkijken bij

Voor deze regiobijeenkomst zijn we te gast bij TCN Sporthorses. Het bedrijf van ruiters Tarik van Boggelen en Nina Hut blinkt uit in de eventing en springsport. Het terrein bestaat uit maar liefst acht hectare bos en weiland direct gelegen aan het ruiterroute netwerk Twente. Daarnaast is er een binnenbak van 27 x 68, een buitenpiste met springparcours van 75 x 85, beide met eb- en vloedbodem, een crossweide, 30 zeer ruime en luxe stallen en voldoende wasplaatsen. Hiernaast runnen ze nog een goedlopende ruitersportzaak en webshop; Eventingspecialist.nl. Deze ruitersportzaak is opgericht in 2004 en sindsdien een vaste waarde in de eventingwereld. De combinatie van Eventingspecialist.nl met TCN Sporthorses ondersteunt elkaar in dat opzicht geweldig.

Programma

   

9.30 – 10.00 uur

Inloop en ontvangst

10.00 – 10.15 uur

Welkom door Robert en Haike

10.15 – 12.00 uur

Actualiteiten

12.00 – 12.30 uur

Afsluiting

12.30 – 14.00 uur

Lunch en rondleiding

 

Let op: aanmelden voor deze bijeenkomst is noodzakelijk! Klik op onderstaande knop om je aan te melden voor de regiobijeenkomst Oost. Vermeld bij het aanmelden met hoeveel personen je komt en of je blijft lunchen. Indien je deze datum niet kan ben je ook van harte welkom op een van de andere data. Deze kan je vinden in onze kalender.

Meld je uiterlijk aan voor zaterdag 28 oktober.

Locatie

Biesterij 3
7461PG Rijssen

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.