Activiteit

Regiobijeenkomst najaar: Noord-Oost

02 november
Donderdag 2 november 2023
09:30 tot 14:00
Bijeenkomst
Profielfoto van Han Aalmans
2 minuten lezen

Regiobijeenkomst najaar 2023: Positief communiceren

In het voorjaar en najaar staan traditiegetrouw de regiobijeenkomsten van de FNRS gepland. Een moment om met elkaar te bespreken wat er de afgelopen periode is gebeurd en waar de FNRS, en jij als ondernemer, zich de komende tijd mee bezig houdt. Een mooi moment om elkaar te ontmoeten en waardevolle ideeën en ervaringen met elkaar te delen.

De regiodagen worden van 31 oktober t/m 14 november 2023 georganiseerd in verschillende regio’s. Leden worden bijgepraat over actuele ontwikkelingen en relevante onderwerpen. Dit najaar staat de bijeenkomst speciaal in het teken van positief communiceren.

Positief communiceren

Als hippisch ondernemer weet je als geen ander wat er op jouw erf gebeurd, hoe er voor de paarden gezorgd wordt en wat jij allemaal doet om je paarden gezondheid en gelukkig te houden. Maar hoe kijken jouw klanten of jouw omgeving naar jouw bedrijf? Weten zij waarom je doet wat je doet en wat jouw bedrijf en de dieren zo bijzonder maakt? Hoe klanten en de omgeving over jouw bedrijf denken hangt namelijk sterk af van de manier waarop jij communiceert via bijvoorbeeld je website, social media en andere kanalen. Laat zien wat je doet en vertel waarom je iets doet. Tijdens de regiodagen bespreken we voorbeelden uit de praktijk en gaan we met elkaar in gesprek hoe we als hippische ondernemers eraan bij kunnen dragen om de publieke opinie positief te beïnvloeden.

Binnenkijken bij

Voor deze regiobijeenkomst zijn we te gast bij Hippisch Centrum Sunrise Stables. Dit moderne hippisch centrum is naast een manege ook een in en outdoor evenementen locatie. Zo beschikken ze over een wedstrijdhal van 65x25m met een vaste tribune en regieruimte en o.a. een grote vergaderzaal die ruimte biedt tot wel 150 personen. Daarnaast wordt er een B&B gerund die de mogelijkheid biedt om je eigen paard mee te nemen voor een prachtige paardenvakantie. Al met al een zeer veelzijdig paarden bedrijf.

Programma

9.30 – 10.00 uur

Inloop en ontvangst

10.00 – 10.15 uur

Welkom door Robert en Haike

10.15 – 12.00 uur

Actualiteiten

12.00 – 12.30 uur

Afsluiting

12.30 – 14.00 uur

Lunch en rondleiding

 

Let op: aanmelden voor deze bijeenkomst is noodzakelijk! Klik op onderstaande knop om je aan te melden voor de regiobijeenkomst Noord-Oost. Vermeld bij het aanmelden met hoeveel personen je komt en of je blijft lunchen. Indien je deze datum niet kan ben je ook van harte welkom op een van de andere data. Deze kan je vinden in onze kalender

Meld je uiterlijk aan voor maandag 30 oktober.

Locatie

Baggelhuizen 2
9405VD Assen

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om je zelf aan te melden.