Nieuws

Instructeurstraining ‘Lesgeven met stijl’

Bent u instructeur bij een FNRS-bedrijf en wilt u nóg effectiever worden in het overbrengen van uw lesboodschap? Wilt u met meer plezier en energie aan elke lesklant instructie geven? Doe dan mee aan de online instructeurstraining ‘Lesgeven met stijl’.

17 februari 2021 | 1 minuut lezen

Herkent u dit?

Herkent u dat lesgeven aan sommige lesklanten als vanzelf gaat, terwijl het bij anderen veel meer moeite kost? Dat de ene klant behoefte heeft aan uitleg en achtergrondinformatie, en andere klanten snel afgeleid of ongeduldig zijn als u iets aan het uitleggen bent?
Dit heeft meestal niets te maken met het niveau of talent van de lesklant, maar met de voorkeuren in gedrag. We hebben allemaal een voorkeursstijl, en deze heeft invloed op de manier waarop we communiceren en leren. Het heeft invloed op bijvoorbeeld onze aandachtspanne, focus en tempo.
Door uw eigen stijl en die van uw klanten te herkennen en te weten hoe u optimaal afstemt bent u effectiever in het overbrengen van uw aanwijzingen. Uw klanten lessen met meer plezier en rendement. Gevolg is dat u succesvoller bent in uw lesgeven en dat uw klantenbestand groeit.

Communicatie optimaal op lesklant afstemmen

Esther Huisman van HorseProfile leert u om uw eigen voorkeursstijlen te herkennen, met de bijbehorende sterkten en valkuilen. U krijgt daarnaast handvatten om de stijl van uw lesklant te herkennen, en te weten hoe u hier uw communicatie optimaal op kunt afstemmen. Hierdoor traint u uw lesklanten effectiever en maken zij sneller progressie.

De training is inclusief uw persoonlijke HorseProfile en individuele coachingsessie (ter waarde van 100 euro). U ontvangt 35 licentiepunten van de KNHS voor uw deelname.

Exclusief en speciaal tarief voor FNRS-leden

De instructeurstraining wordt op donderdag 4 en vrijdag 12 maart exclusief aan instructeurs bij FNRS-bedrijven gegeven. Per training kunnen maximaal 12 instructeurs deelnemen. Voor FNRS-leden en instructeurs die lesgeven op een FNRS-bedrijf geldt een speciaal tarief van 109 euro (in plaats van 139 euro).

De training begint om 10.00 uur en duurt tot 15.30 uur. Kijk voor meer informatie over deze instructeurstraining op de website van HorseProfile of neem contact het met Eshter Huisman van onze partner HorseProfile via info@horseprofile.nl of 06 10 63 31 05.

Lid worden?FNRS-bedrijven