Nieuws

Nieuwe FNRS-partner: Langelaar Klinkhamer Advocaten

Profielfoto van Demi Uijtewaal
Demi Uijtewaal
21 december 2020 | 2 minuten lezen

Goed nieuws, de FNRS mag Langelaar Klinkhamer Advocaten (LKA) , per 1 januari 2021, als nieuwe partner verwelkomen. Met het partnership ontvangen FNRS-leden korting op de juridische dienstverlening en kunnen zij kosteloos gebruik maken van de juridische helpdesk. FNRS en LKA gaan dit partnership in eerste instantie voor een jaar aan.

Haike Blaauw, directeur FNRS: “Ik vind het belangrijk dat onze leden met hun juridische vraagstukken terecht kunnen bij een partij gespecialiseerd in hippisch recht. In Langelaar Klinkhamer Advocaten hebben wij die partij gevonden. Daarnaast weten zij ook veel over handel, ondernemersrecht, aansprakelijkheids- en verzekeringszaken en contracten. Allemaal zaken die onze leden aangaan. Langelaar Klinkhamer Advocaten werkt met een doeltreffende, praktijkgerichte en no-nonsense aanpak passend bij de mentaliteit in onze hippische sector. Hun oplossingen zijn creatief en vergaand. Zo kunnen onze leden zich blijven concentreren op hun onderneming.”

Specifieke kennis hippische branche

Langelaar Klinkhamer Advocaten focust zich onder andere specifiek op de hippische branche en kent daardoor de wereld waarin u opereert en heeft dus alle benodigde kennis in huis om optimaal juridisch maatwerk te kunnen leveren. Als professional in de hippische branche weet u als geen ander dat de paardenwereld zijn eigen gebruiken en jargon kent. Als u in aanraking komt met juridische kwesties op dit gebied dan heeft u dus graag een advocaat die dit begrijpt. Vaak gaat het om grote financiële belangen. Juridische bijstand van een ervaren advocaat die beschikt over de vereiste specialistische kennis is dan zeker geen overbodige luxe.

Langelaar Klinkhamer Advocaten heeft met Wibe Reddingius zo’n advocaat in huis. Reddingius: “Ik volg de paardensport op de voet en weet wat er komt kijken bij hippische ondernemers, de aan- of verkoop van een paard, gedeeld eigendom, sponsoring etc. Ik combineer mijn kennis van de paardenwereld met mijn specifieke juridische expertise en jarenlange ervaring als advocaat. Zo kan ik u op adequate wijze adviseren en – waar nodig – voor u procederen.”

Wilt u ook op juridisch gebied stevig in het zadel zitten? Bij Langelaar Klinkhamer Advocaten kunt u terecht met al uw juridische hippische kwesties, waaronder:

  • opstellen en beoordelen van overeenkomsten en algemene voorwaarden
  • aan- en verkoop van een paard
  • stalling en vervoer
  • exploitatie van hippische ondernemingen
  • tuchtrechtelijke kwesties

Voordeel voor FNRS-leden bij juridische dienstverlening

Langelaar Klinkhamer Advocaten biedt alle FNRS-leden advocatuurlijke bijstand met aanzienlijke kortingen op de gebruikelijke standaard markttarieven.

FNRS-leden kunnen daarnaast kosteloos gebruik maken van een eerstelijns juridische helpdesk via 31 (0)10 411 4146 Het eerste half uur is gratis.