Nieuws

Succesvolle opfokbijeenkomst

Profielfoto van Suzanne Hoff
29 oktober 2019 | 1 minuut lezen

Op donderdag 24 oktober vond de jaarlijkse opfokbijeenkomst plaats bij Veulenopfok Verboon in Schipluiden. Het was een interessante en gezellige bijeenkomst met ongeveer 25 aanwezigen.

Na een gezellige maaltijd van soep en broodjes begon het officiële gedeelte met een presentatie van Joan en Bo van Gorkum van Horsemanager. Ze vertelden over  de software die zij speciaal voor paardenbedrijven hebben ontwikkeld. Joan ging met name in op de toepasbaarheid van de basismodule voor opfokbedrijven.

Vervolgens was het de beurt aan FNRS-accountmanager Patrick Marsman die kostprijscalculaties liet zien die hij ontwikkeld heeft voor leden. Deze zijn gericht op zowel pension als opfokbedrijven. Samen met de aanwezigen vulde hij de gegevens in. De kostprijs is niet altijd wat de ondernemer verwacht en dat zorgt ervoor dat leden niet altijd de juiste prijs vragen aan hun klanten. We hopen dat meer leden deze kostprijscalculatie met hun FNRS-accountmanager gaan invullen.

De bijeenkomst werd afgesloten met een rondleiding over het bedrijf en een afsluitende borrel.

Voor de volgende editie van de opfokbijeenkomst hadden de aanwezigen nog geen ideeën qua inhoud en datum. We gaan in ieder geval ook in 2020 weer een mooie bijeenkomst organiseren voor deze groep ondernemers. De locatie staat al wel vast; dat wordt Stal Willig in Abcoude.