Nieuws

Hoe denkt u over het personeelsbeleid in de hippische sector?

Profielfoto van Robert van Almkerk
21 oktober 2020 | 1 minuut lezen

Het vinden en behouden van goed personeel is in veel sectoren een uitdaging. Ook in onze hippische sector komt dat signaal steeds vaker naar voren. Tijdens de regiobijeenkomsten is al vaker gediscussieerd over personeelsbeleid. FNRS wil graag een toekomstbeeld schetsen om aan de hand daarvan praktische hulpmiddelen voor ondernemers te ontwikkelen.

Afgelopen zomer is een digitale inventarisatie gedaan naar de behoeft van de ondernemers en medewerkers. Deze uitkomsten willen wij graag verder verdiepen. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de praktijk hebben wij daar input van ondernemers voor nodig.

Graag komen wij  in contact met FNRS ondernemers die, onder begeleiding van een extern bureau, willen meewerken aan deze volgende stap. Er is een eenmalige bijeenkomst georganiseerd waarbij de deelnemers verschillende vragen krijgt voorgelegd en met elkaar in gesprek gaat. Gezamenlijk brengen wij de behoefte in kaart en zullen wij bekijken welke oplossingen we voor de FNRS leden en hun medewerkers kunnen bedenken.

Kunt u op 10 november van 9.30 uur tot 12.30 vrij maken om met ons mee te denken? Aan de hand van de dan geldende maatregelen bekijken wij een fysieke bijeenkomst mogelijk is, anders bedenken we een andere optie.

Heeft u interesse of wilt u deelnemen? Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

Bent u FNRS-lid? Log dan eerst in, uw gegevens worden dan automatisch ingevuld.

Schrijf u in voor de online discussie

* verplicht veld