Nieuws

FNRS rijbaantekeningen beschikbaar

Profielfoto van Robert van Almkerk
18 april 2019 | 1 minuut lezen

Heeft u jonge kinderen op uw bedrijf rijden of mensen die minder goed kunnen lezen? Dan kan het voor hen lastig zijn om de letters in de rijbaan te herkennen. De FNRS heeft nu rijbaantekeningen beschikbaar die u kunt downloaden via onze webshop.

Via diverse ruitersportzaken kunt u de welbekende rijbaantekeningen bestellen. Deze ontvangt u dan op plastic bordjes met dezelfde grote als u huidige rijbaanletters. Echter zijn er veel bedrijven die het moeten hebben van giften of maneges die slechts een paar ruiters hebben die gebruik willen maken van de rijbaantekeningen. Voor deze bedrijven hebben wij nu de FNRS rijbaantekeningen beschikbaar. Deze tekeningen hebben dezelfde figuren als de landelijk gebruikte figuren, echter zijn deze speciaal ontworpen voor de FNRS. Om kosten te besparen kunt u deze tekeningen nu gratis downloaden via onze webshop. Op deze manier kunt u de tekening zelf afdrukken, plastificeren en ophangen in uw rijbaan. Heeft u zelf geen printer of kunt u niet plastificeren? Dan kunt u ze voor €2,95 bestellen en krijgt u ze geplastificeerd thuis gestuurd. Let erop dat dit dus niet de kwaliteit is zoals de rijbaantekeningen die u kunt bestellen bij ruitersportzaken. Ook zijn de letters op A4 formaat en niet op het standaard rijbaanletter formaat.

Heeft u vragen of de rijbaanletters of over de FNRS webshop? Neem dan contact op met de Ondernemersdesk via ondernemersdesk@fnrs.nl of via 088-02 24 300