Nieuws

Geef je leiderschap een boost met het FNRS-ondernemerstraject

Verbeter je bedrijfsresultaten door jouw managementvaardigheden aan te scherpen. Speciaal voor FNRS-ondernemers en bedrijfsleiders heeft Esther Huisman van FNRS-partner HorseProfile een ondernemerstraject ontwikkeld. In zes dagdelen verdiep je jouw kennis en vaardigheden op verschillende aspecten van leiderschap.

Profielfoto van Frederieke Verhaar
3 juli 2024 | 2 minuten lezen

Na het traject:

 • Weet je wat jouw persoonlijke voorkeuren in communicatie zijn. Je herkent de voorkeuren van je medewerkers en weet je hoe je jouw gedrag afstemt op je medewerker. Zodat je prettiger en effectiever samenwerkt en leiding geeft;
 • Kun je jouw leiderschapsstijl afstemmen op het ontwikkelniveau van je medewerkers;
 • Geef je op een goede, constructieve manier opbouwende feedback en spreek je aan op gedrag;
 • Kun jij je medewerkers motiveren om die stap extra te zetten en weet je hoe je ze kunt binden, boeien en behouden voor je bedrijf;
 • Maak je optimaal gebruik van de kwaliteiten van je medewerkers en het team;
 • Benut je jouw beschikbare tijd optimaal. Je kunt prioriteren op basis van urgentie en belangrijkheid. Je bent meer ‘in control’ in plaats van dat je je laat leiden door de hectiek van alledag;
 • Weet je hoe je kunt bijdragen aan een duurzame inzetbaarheid van je medewerkers. Waardoor je ziekteverzuim verlaagt en je medewerkers zich met (nog) meer plezier en energie inzetten voor jouw bedrijf.

Ik heb geleerd hoe ik mijn leiderschapsstijl situationeel kan aanpassen aan het ontwikkelniveau van mijn medewerkers. Hierdoor zijn mijn medewerkers zich gaan verbeteren. Ze nemen meer verantwoordelijkheid voor hun taken en zijn met meer plezier aan het werk.

Data, locatie en tijden

Dinsdag 10, 17 en 24 september, dinsdag 1 oktober, donderdag 10 oktober en dinsdag 15 oktober, van 9.30 uur tot 13.00 uur.

Het ondernemerstraject vindt plaats op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Mocht je in een andere regio actief zijn, dan is het mogelijk bij minimaal zes deelnemers een groep te starten in een ander deel van het land. Neem hiervoor contact op met Esther. Tel: 06-106 33 105 of via mail: info@horseprofile.nl.

Investering en inschrijven

Als FNRS-lid betaal je slechts 1095 euro exclusief btw voor dit traject. Dit is inclusief:

 • Zes dagdelen training
 • Materiaal
 • Persoonlijke DISC Profiel
 • Twee individuele (online) coachingsgesprekken

Je kunt je inschrijven tot 23 augustus 2024. Wanneer je je vóór 22 juli inschrijft, krijg je een early bird korting van 100 euro, en betaal je maar 995 euro exclusief btw! Aanmelden kan via mail: info@horseprofile.nl.

Dankzij Esther weet ik nu precies hoe ik mijn communicatiestijl kan afstemmen op mijn teamleden. Het samenwerken gaat een stuk soepeler!

Praktisch, nuchter en meteen toepasbaar

Het FNRS-ondernemerstraject gaat door met een minimum van zes en maximum van 12 FNRS-ondernemers. De sessies bestaan uit een korte uitleg van de theorie en dan meteen actief aan de slag met eigen voorbeelden. Oefenen van vaardigheden met behulp van diverse werkvormen.

Over Esther Huisman van Horse Profile

Esther Huisman begeleidt sinds 2007 teams, leidinggevenden en organisaties op het gebied van samenwerken, leiderschap en verandering. De laatste 8 jaar geeft ze daarnaast voor IMK Opleidingen onder andere de opleidingen Human Resource Management en Middle Management. Ze heeft een achtergrond in de Arbeids- en organisatiepsychologie en is de eigenaar van Echooo advies, HorseProfile en TLC Profielen.