Nieuws

Hoe vindbaar ben jij op onze website?

FNRS promoot alle leden online via de FNRS-bedrijvenzoeker. Jouw bedrijf en bedrijfsgegevens worden gepubliceerd en getoond op de bedrijvenpagina. Met dezelfde gegevens ben je ook vindbaar op de bedrijvenzoeker van de KNHS. Je bent dus via verschillende wegen vindbaar voor potentiële klanten.

Profielfoto van Chimene Pattimukaij
5 juni 2024 | 1 minuut lezen

Om de (potentiële)klanten goed te informeren over jouw activiteiten willen we je adviseren te controleren of de gegevens van jouw bedrijf nog juist zijn. Misschien heb je onlangs een rijbaan bijgebouwd of wil je iets kwijt over de lessen die je aanbiedt? Dit kun je eenvoudig zelf doen. Hieronder wordt in enkele stappen uitgelegd hoe je de bij ons de huidige gegevens kunt inzien en waar nodig aan kunt passen.

Gegevens actueel houden

Je kunt jouw gegevens gemakkelijk zelf actueel houden. Dat kan dat via de website www.fnrs.nl. Nadat je bent ingelogd kun je op de bovenste werkbalk op jouw naam klikken en in het menu kiezen voor 'Mijn bedrijf'. Je treft vervolgens de gegevens die bij ons bekend zijn. Deze gegevens kun je zelf  aanpassen en worden direct verwerkt op de website. Op deze bewerkpagina kun je ook onder afbeelding het logo van je bedrijf plaatsen en onder bedrijfsbeschrijving wat over jouw bedrijf vertellen als je dat wil.

Het controleren en of aanpassen kost slechts enkele minuten en zorgt er voor dat FNRS de juiste gegevens op de website presenteert. Wel zo duidelijk naar de (potentiële) klanten!