Nieuws

Even voorstellen: Chimène Pattimukaij

Deze maand verwelkomen wij een nieuwe collega op de afdeling marketing- en communiatie van de FNRS: Chimène Pattimukaij. Zij stelt zich hieronder aan jullie voor. 

Profielfoto van Frederieke Verhaar
14 mei 2024 | 1 minuut lezen

Even voorstellen

"Mijn naam is Chimène Pattimukaij, 21 jaar oud en ik woon in Uddel. Na het succesvol afronden van mijn opleiding ‘Bedrijfsleider Paardensport en -houderij’ bij Aeres MBO Barneveld, ben ik via het Aeres Hippisch Centrum in Kootwijkerbroek terechtgekomen bij Aeres Barneveld. Ik heb mijn hooivork verruild voor het boeiende vak van Marketing & Communicatie.

De breedte van mijn hippische opleiding en diepgewortelde passie voor de paardensport biedt een mooie basis om binnen de FNRS de hippische ondernemer te ondersteunen, om aan de slag te gaan met uitdagingen in de huidige trends en om samen na te denken over de toekomst van het hippisch ondernemen.

Mijn werkzaamheden zullen bestaan uit diverse disciplines, waaronder social media-beheer, het schrijven van nieuwsartikelen, het samenstellen van de nieuwsbrief en het organiseren en ondersteunen van bijeenkomsten en evenementen. Mijn ervaring als stalmedewerker heeft me geleerd om oog te hebben voor de behoeften van de leden van de FNRS.

Buiten kantooruren breng ik het grootste deel van mijn tijd door op stal bij mijn paard Castello (v. Clearway x Lascadell). We rijden regelmatig dressuurproeven en maken af en toe een sprongetje. Daarnaast geniet ik ervan om instructie te geven aan kinderen en jongvolwassenen, waarbij ik mijn kennis en passie voor de paardensport graag met hen deel.

Ik ben enorm trots dat ik samen met mijn collega’s van de FNRS mag werken aan de verdere ontwikkeling van de hippische sector."