Nieuws

FNRS Zaken op de mat: belangenbehartiging in de spotlight

Deze week mogen FNRS-leden uitkijken naar de ontvangst van de nieuwste editie van de FNRS Zaken, die geheel gewijd is aan belangenbehartiging. 

Profielfoto van Lysanne Stoffer
Lysanne Stoffer
30 november 2023 | 1 minuut lezen

In dit laatste nummer van het jaar belichten we hoe we als FNRS de belangen van onze leden behartigen op verschillende niveaus: internationaal, nationaal, regionaal, lokaal en individueel. Dit alles wordt uitgebreid toegelicht in de komende FNRS Zaken.

In een praktijkverhaal vertelt Tim Moesman hoe hij binnen het KNHS-regiobestuur de belangen behartigt van FNRS-KNHS. Daarnaast gaan we dieper in op ieders rol en belang in de FNRS-structuur. Dit wordt gevolgd door een overzicht van de belangrijkste onderwerpen waar de FNRS zich hard voor maakt en we werpen een blik op de toekomst van belangenbehartiging binnen onze sector. 

FNRS-leden ontvangen de FNRS Zaken kosteloos en kunnen elk moment de nieuwe editie op hun deurmat verwachten. Wist je trouwens dat alle edities van de FNRS Zaken ook digitaal beschikbaar zijn op onze website? Dit biedt de mogelijkheid om op elk gewenst moment de FNRS Zaken terug te lezen. Veel leesplezier!