Nieuws

Nieuw diploma Bixie&Friends

Dé ruiteropleiding voor de allerkleinste, Bixie&Friends, heeft sinds kort een nieuwe toevoeging wat deelname aan deze opleiding nog leuker maakt. Vanaf nu is het mogelijk om nieuwe diploma’s te bestellen die de deelnemende kinderen kunnen verdienen als ze meedoen aan Paardrijden met Bixie&Friends. Zo is er onder andere een nieuw diploma ontwikkeld voor de eerste paardrijles. Dit eerste bijzondere moment, waar kinderen vaak lang naar uitkijken verdient een mooi geïllustreerd diploma! 

Profielfoto van Han Aalmans
24 november 2023 | 1 minuut lezen

Bestellen Bixie&Friends diploma’s

Je kunt de Bixie&Friends diploma’s bestellen op de speciale KNHS pagina van Agradi als je KNHS-sportaanbieder bent krijg je 50% korting. In de Bixie&Friends Instructeurshandleiding staat omschreven hoe je de 11 verschillende Bixie&Friends diploma’s kunt inzetten voor Paardrijden met Bixie&Friends. De Bixie&Friends Instructeurshandleiding vind je tevens ook op de website van Agradi. 

Zelf aan de slag met Bixie&Friends? Het PIP-team helpt je graag op weg. Mail naar info@partnersinpaardrijden.nl voor ondersteuning.