Nieuws

Onmisbare benodigdheden voor op stal

Ondernemers en hun medewerkers spenderen logischerwijs veel tijd op stal. Om het werk efficiënt en veilig uit te voeren is gebruik van het juiste materiaal en gereedschap essentieel. FNRS-partner Agradi geeft tips en licht het gebruik van een aantal handig bruikbare materialen voor op stal toe.

Profielfoto van Frederieke Verhaar
6 november 2023 | 2 minuten lezen

Kleding

Bij het werken op stal is het prettig om comfortabele praktische kleding te dragen. FNRS adviseert bedrijven om hun medewerkers herkenbare bedrijfskleding en veilig schoeisel te laten dragen. Omdat er met dieren en soms machines gewerkt wordt is het belangrijk om de veiligheid in acht te houden. Draag dus stevige schoenen die voeten goed beschermen. Ook is het raadzaam om handschoenen te dragen bij het hanteren van paarden en werken in de stallen. Hiervoor zijn speciale werkhandschoenen met voldoende grip beschikbaar.

Drinkbakken

Het is natuurlijk veel gedoe om constant met emmers water te sjouwen zodat de paarden kunnen drinken. Een automatische drinkbak is de ideale oplossing. De drinkbakken sluit je gemakkelijk aan op je waterleiding en zorgen ervoor dat ze direct worden aangevuld zodra het paard heeft gedronken. Mocht je paarden houden op een paddock paradise of op de wei staan dan kan je er ook voor kiezen om een grote waterbak te nemen met vlotter.

Hooinetten & hooiruiven

Voermanagement is een belangrijk thema. Om ervoor te zorgen dat paarden langer over hun ruwvoer doen kan je ervoor kiezen om hooinetten of hooiruiven te gebruiken. Een hooiruif gaat langer mee dan een hooinet aangezien deze vaak gemaakt zijn van ijzer. Een hooinet kan je daarentegen op veel plekken gemakkelijk ophangen. Ook kan je uit veel verschillende maten kiezen. Hierdoor kan je gemakkelijker de snelheid waarop de paarden hun hooi eten bepalen door voor kleine of grote mazen te kiezen.

Handig gereedschap

Daarnaast zijn er nog vele andere benodigdheden zoals mestvorken, voerscheppen, vastzetlijnen, voertonnen en nog veel meer die onmisbaar zijn voor op stal. Deze items zijn er in veel verschillende soorten, kleuren en maten. Zo vind je altijd wel iets wat perfect bij jou, je paard en je stal past dankzij het grote assortiment stalbenodigdheden bij Agradi.

FNRS-KNHS-Agradi partnerprogramma

Wist je dat je als lid van de FNRS en/of KNHS sportaanbieder je je bedrijf kan aanmelden voor het FNRS-KNHS-Agradi Partnerprogramma? Als je je aanmeldt ontvang je namelijk vele voordelen! Zo kan je veel producten zoals stalbenodigdheden shoppen met 10% extra korting. Ook ontvang je een unieke kortingscode waarmee jouw klanten of leden 5% korting krijgen. Wanneer een klant een bestelling plaatst met jouw kortingscode, krijg je 3% van de waarde van de bestelling teruggestort op je account in de vorm van shoptegoed. Dit shoptegoed kun je weer inzetten voor je eigen bestellingen! Wil je meer weten? Klik dan op onderstaande knop!

FNRS-KNHS-Agradi Partnerprogramma