Nieuws

Organiseer een BHV-cursus op jouw bedrijf!

Op het gebied van veiligheid in de hippische sector kan je bij onze partner Kompas Veiligheidsgroep terecht voor alle producten, cursussen en vragen. In samenwerking met de FNRS heeft Kompas Veiligheidsgroep een hippische BHV-cursus ontwikkeld die toegespitst is op veelvoorkomende problemen in de hippische sector. 

Profielfoto van Lysanne Stoffer
Lysanne Stoffer
16 augustus 2023 | 1 minuut lezen

Hoe organiseer ik een BHV-cursus?

Als FNRS-lid is het mogelijk om via Kompas Veiligheidsgroep een BHV-cursus te organiseren op je eigen bedrijf. Deze training kan je ook openstellen voor andere cursisten, wat aantrekkelijk kan zijn voor bedrijven met weinig kandidaten. De FNRS kan helpen in de promotie van deze BHV-cursus. Zodra de cursus aangemeld is bij Kompas Veiligheidsgroep kan je de volgende gegevens aan ons doorgeven:

  • Datum 
  • Tijd
  • Incl. koffie/thee of lunch?
  • Prijs van de cursus
  • Contactpersoon 

De cursus zal dan op de FNRS-agenda vernoemd worden om andere leden hierop te attenderen. Als organiserend bedrijf ben jij het contactpersoon richting Kompas Veiligheidsgroep. Alle aanmeldingen komen bij jullie binnen en moeten vervolgens richting Kompas Veiligheidsgroep doorgegeven worden. Basiscursisten hebben de mogelijkheid om in te stromen in de herhalingscursus wanneer zij de module E-learning van de voren afgerond hebben. Deze E-learning duurt ongeveer twee a drie uur en bevat alle basiskennis. Voor het maken van de E-learning ontvang je twee weken van te voren een e-mail van Kompas Veiligheidsgroep. 

Nieuwe cursus prijzen

Als lid van de FNRS krijg je 10% korting op de incompany BHV cursussen. Klik hier voor de actuele prijzen van de cursussen.

LET OP! Per 1 september 2023 zullen de prijzen van de cursussen verhoogd worden. Op de website van Kompas Veiligheidsgroep staan de actuele tarieven getoond.