Nieuws

Opleiding Aspirant Instructeur ORUN 2

Profielfoto van Demi Uijtewaal
Demi Uijtewaal
4 oktober 2019 | 1 minuut lezen

Wilt u uw instructeursdiploma halen of heeft u medewerkers in dienst die de opleiding willen volgen? Bij de KNHS begint u altijd met de opleiding Aspirant Instructeur. U kunt zich nu inschrijven voor de opleidingen die in het voorjaar van 2020 van start gaan. 

Wat kan ik met deze opleiding?

De opleiding tot Aspirant Instructeur is bedoeld voor mensen die in de toekomst de instructeursopleiding willen volgen. U leert lessen te begeleiden. Dit is de eerste stap op weg naar het instructeursschap.

Als u het basisprogramma met een voldoende afrondt mag u lesgeven op een accommodatie met een veiligheidscertificaat aan de hand van een voorgeschreven lesplan van een ORUN 3 instructeur. U bent bevoegd om startende ruiters en kinderen de beginselen van het rijden bij te brengen. U kunt ook de ruiteropleiding  ‘Leer paardrijden met plezier’ (Brons) van de KNHS verzorgen. En u hebt laten zien dat u zelf op het gestelde niveau een paard kunt trainen.

Inschrijven

U kunt zich hier inschrijven voor deze opleidingen vanaf 1 oktober 2019. Deze opleiding gaat in het voorjaar van 2020 van start. Je kunt je wel al inschrijven voor de Opleiding Aspirant Instructeur Mennen, deze opleiding start in oktober 2019. Klik hier voor een overzicht van alle geplande opleidingen.