Nieuws

FNRS Zaken weer op de mat!

Deze week kunnen FNRS-leden weer de FNRS Zaken in de brievenbus verwachten. De tweede editie van 2022 van dit kwartaalblad staat dit keer volledig in het teken van personeelsbeleid.

4 juli 2022 | 1 minuut lezen

De FNRS Zaken focust zich dit keer volledig op alle zaken omtrent personeel. De hippische sector beschikt niet over een cao en dat betekent dat ondernemers zelf aan de slag moeten om dingen op papier te zetten en op orde te hebben voor hun medewerkers. Daarnaast kampt de sector al jarenlang met een personeelstekort, maar hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf succesvol wordt wanneer goed personeel niet voor het oprapen ligt? In deze editie geven we antwoorden op dit soort kwesties. Ook vind je handvatten voor het creëren van je eigen personeelsreglement, vertellen werknemers uit de hippische sector over hun ervaringen over werken in de hippische sector en spreken we met een ondernemer met een inspirerend verhaal, die goed werkgeverschap hoog in het vaandel heeft staan.

FNRS-leden ontvangen de FNRS Zaken gratis en kunnen hem deze week op de mat verwachten. Wist je dat alle edities van de FNRS Zaken ook digitaal terug te lezen zijn? Deze vindt je op onze website. Zo kun je op elk gewenst moment en manier de FNRS Zaken teruglezen.

Lid worden?FNRS-bedrijvenWebshop