Nieuws

FNRS presenteert nieuwe huisstijl

Profielfoto van Suzanne Hoff
20 september 2019 | 2 minuten lezen

Het afgelopen half jaar is de FNRS bezig geweest met de toekomst van de organisatie. We hebben het merk 'FNRS' opnieuw onder de loep genomen en een frisse huisstijl ontwikkeld. Deze werd tijdens De Hippische Ondernemer Dag, afgelopen vrijdag 13 september, gepresenteerd aan de aanwezigen.

De afgelopen maanden heeft de FNRS met een team van leden, professionals en medewerkers gewerkt aan het bepalen van de merkidentiteit van de FNRS. Er is gekeken naar wat de FNRS is, wat de FNRS uitstraalt en waar de organisatie in de komende jaren naartoe wil groeien. Hier is een plan uit voort gekomen waar een nieuwe huisstijl en een nieuw logo onderdeel van zijn.

Bij het nieuwe logo is gekozen voor een minimale verandering. Zo is het bekende paardje van de FNRS nog steeds terug te vinden in het logo. Deze is wel aangepast en loopt nu in een andere houding. Ook is de tekst 'kwaliteit, veiligheid en welzijn' toegevoegd. Deze woorden vatten samen waar FNRS bedrijven voor staan. Ook is de vorm van het logo aangepast van een vierkant naar een schild. De hoofdkleur van de FNRS blijft blauw, wel zijn er nieuwe frisse kleuren aan toegevoegd, namelijk rood en groen.

Wij hebben al veel leuke reacties mogen ontvangen op onze nieuwe huisstijl. Op dit moment zijn we druk bezig om alle bestaande artikelen en documenten te vervangen voor onze nieuwe huisstijl. Ook zijn we de laatste puntjes op de i aan het zetten met betrekking tot de nieuwe website.

Wij maken alle nieuwe huisstijlitems in één keer voor u beschikbaar. Tijdens De Hippische Ondernemer Dag heeft u van ons een goodiebag ontvangen met een kleine preview van onze nieuwe huisstijl. De nieuwe flyers kunt u binnenkort tegen verzendkosten, bestellen via onze webshop. In de webshop kunt u ook het nieuwe FNRS logo downloaden dat u op uw website en social media kunt plaatsen. De nieuwe FNRS vlaggen ontvangt u het komende jaar tijdens een bezoek van uw accountmanager. Heeft u onlangs een bezoek gehad van uw accountmanager of wilt u graag eerder een vlag ontvangen? Stuur dan een mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl . Alle actieve leden van de FNRS ontvangen één gratis vlag. Wanneer u extra vlaggen of banieren wilt bestellen dan kan dit ook via de webshop.

Wij begrijpen dat u het liefst zo snel mogelijk met de nieuwe huisstijl aan de slag gaat. Wij kunnen op dit moment echter nog geen exacte datum noemen waarop de nieuwe huisstijl beschikbaar is. Onze verwachting is dat dit medio/eind oktober zal zijn. Wij houden u via onze website, email en social media op de hoogte!