Nieuws

De Hippische Ondernemer Demo Test Dag

Profielfoto van Suzanne Hoff
27 september 2019 | 1 minuut lezen

Op donderdag 3 oktober organiseert het vakblad De Hippische Ondernemer de eerste Hippische Ondernemer Demo Test Dag. Deze editie vindt plaats bij Academy Bartels in Hooge Mierde.

Tijdens de Demo Test dag delen ondernemers, toeleveranciers en experts hun kennis en vaardigheden om professioneler en efficiënter te werken op een paardenbedrijf. Daarnaast bieden zij deelnemers de mogelijkheid om zelf producten en machines te proberen en te testen. Hierbij staan prestatie, veiligheid en gebruikersgemak centraal.

De dag wordt afgewisseld met enkele presentaties en is er tijd om te netwerken tijdens de lunch en/of de afsluitende borrel.

De onderwerpen die tijdens deze Demo Test Dag worden uitgelicht zijn:

  • Bodemonderhoud
  • Mesten/opstrooien
  • Logistiek in en om de stal

Voor de vergelijkende praktijktests zullen machines aanwezig zijn zoals bodemvlakkers, shovels, uitmestklemmen etc..  

Aan de testsessies werken de volgende bedrijven mee:

Agterberg, Giant, Equitrend, Toprain, Knegt tractors, Agradi, Purple products, Avant, Walkro, Mustang, Anemone, John Deere, Van Hooff Aanhangwagens

In de ochtend wordt gestart met een inleiding van drs. Joep Bartels over de bedrijfsactiviteiten van Academy Bartels, waarna LTO adviseur Feije Smies-van Eijndhoven ingaat op het thema ruimtelijke ordening en topondernemer Oscar van Straaten (Agradi) de veranderingen in de sector onder de loep neemt. In de middag volgen drie Demo Test Sessies.

Programma 3 oktober:

10.00 u        Ontvangst (Academy Bartels te Hooge Mierde)

10.30 u        Welkomwoord en introductie (Joep Bartels – Academy Bartels)

11.00 u        Problematiek rond de aanleg van buitenbakken (Feije Smies-van Eijndhoven - LTO)

11.30 u        Demo Test Sessie 1

12.30 u        Lunch

13.30 u        Consumententrends (Oskar van Straaten - Agradi)

14.00 u        Demo Test Sessie 2

15.00 u        Demo Test Sessie 3

16.00 u        Afsluiting en borrel

17.00 u        Einde


Wilt u aanwezig zijn bij de Demo Test Dag? Dat kan! Ga naar: dehippischeondernemer.nl of bel naar 013-5091666. Deelname bedraagt € 45 (excl. BTW) per persoon voor abonnees FNRS, LTO en FNHB-leden. Niet abonnees betalen € 60 (excl. BTW). Deze prijs is inclusief catering (koffie, uitgebreide lunch, borrel).