Nieuws

FNRS en Twelve gaan partnership aan

Begin 2022 hebben de FNRS en Twelve de handen ineen geslagen om ondernemers in de paardensport te voorzien van de beste betaaloplossing binnen de sport. Veiligheid in de paardensport is naast kwaliteit en welzijn één van de punten waar de FNRS voor staat. Ook in de sportkantine of de horecagelegenheid die bij verschillende hippische bedrijven in de paardensport aanwezig is, speelt veiligheid een belangrijke rol. Eén van de redenen dat de FNRS en Twelve dit partnership zijn aangegaan, is om deze veiligheid bij het afrekenen te waarborgen. Met de gebruiksvriendelijke betaaloplossingen van Twelve kunnen alle afgenomen consumpties, losse lessen, buitenrijden of wedstrijdstarts eenvoudig en veilig worden afgerekend. Zo bied je als hippische ondernemer aan je personeel en vrijwilligers, maar ook aan alle bezoekers een veilige omgeving op het gebied van betalen.

Profielfoto van Frederieke Verhaar
24 maart 2022 | 1 minuut lezen

Kansen voor de horeca in de hippische sport

Een andere belangrijke reden voor deze samenwerking is dat de FNRS voor veel van de aangesloten paardenbedrijven een grote kans ziet op het gebied van de horeca. Op veel hippische bedrijven kan het verbeteren en/of uitbreiden van de horeca voor extra inkomsten zorgen. Doordat er op de meeste locaties momenteel geen (veilige) betaalmogelijkheden zijn wordt er nog te weinig uit de horecamogelijkheden gehaald. Dankzij deze samenwerking, kunnen alle aangesloten ondernemers inspelen om dit optimaal te benutten met de gebruiksvriendelijke kassasysteem van Twelve. De kassasystemen zijn volledig gericht op gebruiksvriendelijkheid, inzicht en transactiesnelheid. Gekeken naar alle mogelijkheden van de betaaloplossingen van Twelve sluit dit perfect aan om zo veel mogelijk uit de hippische ondernemingen te halen.

Voordelen voor aangesloten ondernemers

De specialisten van Twelve kunnen je volledig informeren over alle mogelijkheden en welke oplossing het beste bij welke situatie of locatie past. Maar het partnership heeft meer voordelen. Als aangesloten onderneming profiteer je van de volgende voordelen bij de aanschaf van jouw betaaloplossingen:

  • 10% korting op alle kassasystemen van Twelve
  • 10% korting op alle Twelve software
  • 10% korting op alle overige Twelve hardware
  • 5% korting op geselecteerde pinautomaten

Naast de bijbehorende kortingen biedt deze samenwerking dat de investering in termijnen is af te lossen. Voor meer informatie hierover neem je contact op door te mailen naar sports@twelve.eu of bel je naar 030 230 7811.