Nieuws

Collectief voordeel met Sligro

25 februari 2020 | 1 minuut lezen

FNRS en Sligro hebben de overeenkomst verlengd met 5 jaar. Onderdeel van de vernieuwde overeenkomst is dat de periode waarbinnen de bonusdragende producten worden gekocht loopt van 1 januari tot en met 31 december. De uitbetaling van de bonus van 2019 heeft net plaatsgevonden, het bonusbedrag over de inkopen van 2020 zal begin 2021 worden uitgekeerd.

Ook gebruik maken van collectief voordeel?

Wilt u als hippische ondernemer ook gebruik maken van collectief inkoopvoordeel bij Sligro? Als FNRS-lid onvangt u 3% korting op alles (behalve tabakswaren, emballage, bier, cider en doorfactureringen). Stuur een mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl om hier gebruik van te maken. U ontvangt dan twee persoonlijke Sligropassen toegestuurd waarmee u onder het FNRS-collectief uw inkopen kunt doen. Let op: vraag dit niet rechtstreeks zelf aan bij Sligro!

Wijzigingen doorgeven aan FNRS

Maakt u al gebruik van dit collectieve voordeel en wilt u wijzigingen zoals bijvoorbeeld contactgegevens, wijzigingen in KvK of in naam doorgeven? Geef dit dan altijd door aan de FNRS via ondernemersdesk@fnrs.nl. Wij zorgen ervoor dat dit juist verwerkt wordt bij Sligro. Zo kunnen we ervoor zorgen dat u inkopen kan blijven doen onder het FNRS-collectief.

Lid worden?FNRS bedrijven