Nieuws

Haike Blaauw: "We mogen weer!"

De donkere wolken, gierende wind en enorme vrachten regenwater maken langzaam plaats voor voorzichtige zonnestralen. Hier heeft iedereen reikhalzend naar uitgekeken.

Nog even de pannen recht leggen, omgevallen bomen en afgewaaide dakplaten opruimen en we kunnen weer door met ons “normale” leven. De afgelopen twee jaar hebben we elkaar niet of nauwelijks kunnen ontmoeten en daar is nu de hoogste tijd voor want er is veel gebeurd en er is veel te vertellen.

Profielfoto van Frederieke Verhaar
25 februari 2022 | 1 minuut lezen

Weer bijeenkomsten op de planning

Wij zitten nooit stil en ook de afgelopen periode hebben we ambitieuze nieuwe plannen gemaakt waarvan we iedereen graag deelgenoot willen maken. Om die reden staan er weer diverse digitale en fysieke ontmoetingen op de agenda, om te beginnen de regiovergaderingen in april.

Tijdens deze vergaderingen staat niet alleen de uitwisseling van informatie op het menu, maar kan iedereen met name elkaar weer spreken en mag het traditionele broodje kroket ook niet ontbreken.

We hebben de gesprekken met elkaar gemist

Want wie ik ook spreek, iedereen heeft de gesprekken met elkaar en de gezelligheid het meeste gemist. Ik nodig iedereen dan ook van harte uit om naar deze bijeenkomsten te komen, dan praten we elkaar bij onder het genot van een lekkere kop koffie of thee.

Ook worden er opnieuw voorbereidingen getroffen om de Hippische Ondernemersdag op Horse Event te kunnen houden in september, alles onder voorbehoud uiteraard. Wat zou het toch mooi zijn wanneer we weer een kijkje in andermans keuken mogen nemen, naar inspirerende sprekers kunnen luisteren en samen kunnen BBQ’en op het strand.

Wij zijn er klaar voor en ik hoop iedereen te verwelkomen bij een van de bijeenkomsten, tot binnenkort!