Nieuws

De afdeling marketing en communicatie breidt zich uit!

De afdeling marketing en communicatie van de FNRS breidt zich uit! Nadat Liona begin dit jaar de Ondernemersdesk kwam versterken, heeft nu Lysanne zich toegevoegd aan het marketing en communicatie-team van de FNRS. Naast de komst van Lysanne als vaste kracht binnen het team, heeft Rachel zich voor het komende jaar ook bij het team gevoegd als stagiaire.

Profielfoto van Demi Uijtewaal
Demi Uijtewaal
14 februari 2022 | 2 minuten lezen

Lysanne Stoffer

Lysanne heeft communicatie gestudeerd en een opleiding tot grafisch vormgever gevolgd. De hippische sector is Lysanne niet vreemd, zowel privé als op werkgebied heeft Lysanne ervaring met de hippische sector.

Lysanne stelt zich graag aan jullie voor: “Mijn naam is Lysanne Stoffer, 26 jaar oud en afgestudeerd binnen de opleiding Communicatie aan de Hogeschool in Utrecht. Vóór mijn HBO-studie heb ik ook de opleiding grafisch vormgever afgerond. Het leuke aan de combinatie van deze opleidingen vind ik, dat je een concept of project kan bedenken, ontwerpen en uitvoeren.

Naast mijn baan bij de FNRS ben ik één dag in de week werkzaam als social media manager bij FNRS-partner Worm&Co. Door mijn functie bij Worm&Co ben ik erachter gekomen dat ik veel energie krijg van het werken in de hippische branche door het te kunnen combineren van mijn hobby, opleiding, kennis en vaardigheden. Toen ik de vacature van de FNRS zag dacht ik daarom direct, dit past perfect bij mij!

In mijn vrije tijd ben ik het meeste op stal, in de sportschool en (wanneer het weer mag) op een festival te vinden. Afgelopen zomer is Dream geboren, mijn eerste eigen gefokte veulen van mijn merrie Donna Tana. Dream is letterlijk mijn grootste droom die is uitgekomen. Met Donna rijd ik dressuurgericht wedstrijden en zijn we het springen langzaam aan het oppakken.

Mijn doel is om middels de juiste communicatie en creatie de belangen van FNRS-leden en hippische ondernemers te behartigen, te informeren over bijvoorbeeld het vernieuwde kwaliteitsbeleid en ervoor te zorgen dat deze gedragen gaat worden door de achterban. Dit wil ik doen door interessante content te creëren en creatieve campagnes op te zetten die de verschillende doelgroepen aan zal spreken."

Rachel van Keulen

Ook Rachel komt de FNRS versterken voor het komende half jaar. Zij loopt voor haar opleiding commerciële economie stage bij de FNRS: “Mijn naam is Rachel van Keulen, ik ben 19 jaar oud en woon in Ermelo. Op dit moment studeer ik aan de Hogeschool Windesheim. Ik zit in het tweede jaar van de opleiding Commerciële Economie. Voor deze opleiding ga ik gedurende de komende vijf maanden stage lopen bij de FNRS. Ik kende de FNRS al door de wedstrijden die ik heb gereden op de manege, de F-proeven. Mijn motivatie om stage te lopen bij de FNRS was het opdoen van ervaring binnen de hippische branche, het leek mij een unieke kans om daarin aan het werk te gaan. Sinds jongs af aan rijd ik al paard en daarom sluit het volledig aan bij mijn interesses. Op dit moment rijd ik vooral recreatief. In de toekomst is het een droom voor mij om een eigen paard aan te schaffen. Voor nu is dat nog een droom, maar ik hoop dat dit ooit werkelijkheid zal worden.

De FNRS had op dat moment geen openstaande vacature voor een marketing en communicatie stagiaire. Dit weerhield mij niet om een open sollicitatie toe te sturen. Wat ik verwacht van de FNRS is een leerzame periode waarin ik nieuwe inzichten krijg over mijn toekomstvisie. Ik ga voornamelijk meewerken op de afdeling marketing en communicatie. Daarnaast zal ik ook verschillende werkzaamheden uitvoeren bij de Ondernemersdesk, waardoor leden met mij in contact zullen komen. Ik sta open om nieuwe dingen te leren en ben erg nieuwsgierig. Ik hoop dat ik verschillende werkzaamheden mag proberen om zo te kijken wat het beste bij mijn competenties aansluit!”