Nieuws

De Sligro-bonus is terug!

In 2020 sloot de FNRS, samen met horecagroothandel Sligro, een partnerovereenkomst. Door het collectief van de deelnemende FNRS-ondernemers heeft de FNRS met Sligro een kickback-fee kunnen onderhandelen van minimaal 3% over het jaarlijkse inkoopbedrag.

Om deze kickback-fee van 3% te kunnen ontvangen was het wel noodzakelijk dat er door de FNRS-ondernemers gezamenlijk een minimale omzet werd behaald. Helaas moesten wij begin 2021 met het bericht komen, dat in 2020, de minimale omzet niet behaald is door de langdurige coronamaatregelen voor de horeca. Een vervelende boodschap in een zware tijd voor onze ondernemers.

Profielfoto van Patrick Marsman
4 februari 2022 | 1 minuut lezen

Nieuwe onderhandelingen

Als reactie hierop zijn wij opnieuw met de Sligro om tafel gegaan. De FNRS heeft het bestaande contract open kunnen breken, over nieuwe voorwaarden onderhandeld en de overeenkomst verlengd tot en met 2025. De nieuwe voorwaarden houden onder andere in dat er aan een minimale omzet, een nieuw bonuspercentage hangt. Dit heeft als direct resultaat dat we over het jaar 2021, waar we in het oude contract weer de minimale omzet niet zouden halen, 2,5% bonus kunnen terugstorten op de rekening van onze FNRS-ondernemers die hun inkopen bij de Sligro hebben gedaan. We verwachten in de loop van dit kwartaal de bedrijfsspecifieke berekeningen op te sturen, en ook de bedragen terug te kunnen storten.  Voor vragen over de overeenkomst met Sligro en het uitkeren van de bonus kun je terecht bij Patrick Marsman, patrick@fnrs.nl .

Ook gebruik maken van collectief voordeel als FNRS lid?

Stuur een mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl om ook deel te nemen aan dit collectieve voordeel voor FNRS-leden. Je krijgt dan twee persoonlijke Sligropassen toegestuurd waarmee je onder het FNRS-collectief inkopen kunt doen. Let op: vraag dit niet rechtstreeks zelf aan bij Sligro!

Wijzigingen doorgeven aan FNRS

Maak jij al gebruik van dit collectieve voordeel en wil je wijzigingen zoals bijvoorbeeld contactgegevens, wijzigingen in KvK of in naam doorgeven? Geef dit dan altijd door aan de FNRS via ondernemersdesk@fnrs.nl. Wij zorgen ervoor dat dit juist verwerkt wordt bij Sligro. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je inkopen kan blijven doen onder het FNRS-collectief.

Praktijkverhalen

Heb je een leuk praktijkverhaal over wat jij hebt gedaan met de Sligro-bonus voor jouw bedrijf?  Stuur dit dan op naar communicatie@fnrs.nl, wellicht delen wij jouw verhaal met de rest van de ondernemers!