Nieuws

Fit met collectieve zorgverzekering

Gezondheid staat steeds meer centraal. Een bewuste levensstijl kan bijdragen aan een gezonder leven. Daarom heeft FNRS-verzekeringspartner Aon een collectief zorgaanbod voor onze leden ontwikkeld. In de aanvullende pakketten zitten extra vergoedingen voor bijvoorbeeld preventieve trainingen en ondersteunende apps voor werknemers. Ook de partner en overige gezinsleden kunnen hier gebruik van maken.

24 november 2021 | 1 minuut lezen

5% korting op de basisverzekering en tot 15% op aanvullende verzekeringen

Onze verzekeringspartner heeft ook dit jaar weer een aantrekkelijk aanbod voor onze leden. Klik op onderstaande knop om deze collectieve zorgverzekering te ontdekken. Uw werknemers kunnen hier hun premie berekenen en eenvoudig een verzekering afsluiten. Het is tot en met 31 december 2021 mogelijk om over te stappen.

Bekijk collectieve zorgverzekering voor FNRS-leden en hun werknemers

Gratis Aon Tandongevallenverzekering

Blijft u collectief verzekert via Aon of stapt u nu over, dan krijgt u gratis een tandongevallenverzekering tot € 22.500,-. Dit is de allerhoogste vergoeding in heel Nederland!

Verzekerd van de beste zorg

Willen u en uw werknemers verzekerd zijn van de beste zorg die past bij uw persoonlijke situatie? Bekijk dan de Aon keuzehulp voor de verschillen tussen de diverse zorgverzekeraars die Aon u  collectief aanbiedt.

Kunnen we u verder helpen?

Heeft u nog vragen of wilt u liever persoonlijk advies? De adviseurs van Aon helpen u graag verder. Stuur een e-mail naar zorg@aon.nl, gebruik de chat op de website of bel naar 088 810 81 03. 

Lid worden?FNRS-bedrijven