Nieuws

Winnaars winactie Open Manegedagen 2021 bekend!

Profielfoto van Suzanne Hoff
12 oktober 2021 | 1 minuut lezen

Van 17 tot en met 26 september 2021 vonden ook dit jaar de Open Manegedagen plaats op maneges in het hele land. Tijdens deze open dagen was van alles te doen, zoals ponyritjes, rondleidingen en spelletjes. Daarnaast konden de bezoekers meedoen aan een te gekke fotowinactie waarbij zij een jaar lang gratis paardrijden of een complete Harry’s Horse ruiteroutfit konden winnen.

Op de Facebookpagina Open Manegedagen zijn er ontzettend veel leuke foto’s ingezonden met #manegedagen. Iedereen was erg creatief! Er zijn foto’s ingestuurd met ruiters in het hooi, ruiters met een paard of pony of op een hindernis. Of er werden allerlei paardenspullen bijgehaald, zoals een zadel of een dekje.

De winnaar die een jaar lang gratis mag paardrijden is Ninthe Steenstra. Deze mega prijs wordt binnenkort persoonlijk overhandigd aan Ninthe bij Manege Lelystad in Lelystad waar Ninthe al lessen volgt en ook de open dag bezocht.

De winnaar van de gloednieuwe Harry’s Horse ruiteroutfit is May Veneberg. Zij kan binnenkort flitsend voor de dag komen bij de Manege De Hazelhorst in Den Ham. Harry's Horse kiest een mooie outfit uit en zorgt ervoor dat deze bij May thuis afgeleverd wordt.

Allebei van harte gefeliciteerd met jullie prijs!