Nieuws

EHS Communications nieuwe partner van FNRS

Profielfoto van Iris Pinkster
Iris Pinkster
7 oktober 2021 | 2 minuten lezen

De FNRS heeft in EHS Communications een nieuwe partner gevonden. EHS is een marketing en communicatiebureau, gespecialiseerd in de hippische markt. Zo adviseren ze over de beste aanpak voor het bereiken van strategische doelstellingen van uw onderneming. Ze hebben een creatieve blik en professionele houding. Daarnaast is het erg leuk dat alle medewerkers van EHS Communications een passie voor paarden hebben en daarmee dus gemakkelijk een vertaalslag naar de hippische sector kunnen maken. De focus van onze samenwerking zal liggen op het verbeteren van marketingstrategie en tools voor ondernemers die hier graag hulp bij willen. Voor FNRS-leden zullen er workshops worden georganiseerd en kunnen zij gebruik maken van een exclusieve korting.

Over het partnership

Regelmatig krijgen we het verzoek van ondernemers om meer ondersteuning te bieden bij de marketing. Voor dagen die door de FNRS georganiseerd worden, worden vaak wel de nodige marketingproducten bijgeleverd die door de ondernemer in te zetten zijn. Maar het juist inzetten van deze tools kan nog een hele opgave zijn. Hoe kunt u dit nou het beste inzetten op bijvoorbeeld uw site of social media. Uw online vindbaarheid verbeteren kan erg zinvol zijn voor het aantrekken van nieuwe klanten of juist het informeren van de huidige klanten. Hierbij zal EHS Communications ondersteuning leveren dit kan zowel via workshops als door het geven van een advies of hulp op maat.

Exclusieve mogelijkheden voor FNRS-leden

Floor Schoenmakers, eigenaresse van EHS communications is enthousiast over de samenwerking. "Wat we vaak zien is dat ondernemers in "brokjes’’ werken. Ze hebben bijvoorbeeld goed nagedacht over hun website, maar vergeten daarbij hun social media goed te onderhouden. Er worden losse projecten gestart, maar al met al wordt er geen geheel gevormd. Dat is logisch, want de ondernemers hebben hun expertise op een heel ander werkgebied. Toch is het ook zonde. Door het bieden van hulp bij een plan kan er al veel meer structuur en resultaat bereikt worden dan steeds de losse projecten. Wij geven op veel gebieden ondersteuning en halen veel uit crossmedia zodat er op meerdere platformen pakkende content geplaatst kan worden. Om ondernemers te inspireren en te ondersteunen gaan we samen met de FNRS workshops organiseren. In de workshops willen we ondernemers motiveren om out of the box te denken. Marketing is voor paardenondernemers vaak een ondergeschoven kindje. Een goede voorbereiding scheelt al een hele hoop werk. Het partnership tussen FNRS en EHS Communications kan hulp bieden door structuur en simpele begeleiding. Als we een ondernemer één op één gaan begeleiden gaan we graven tot de bodem zodat we de eerlijkste en puurste content kunnen maken en zo direct de juiste doelgroep aan kunnen spreken. Dat mensen ook kunnen zien waar deze ondernemer zo hard voor werkt. Er kan nagedacht worden over een klein marketingplan of het kan volledig uitbesteed worden aan ons. In deze tijden ontkom je namelijk niet meer aan online vindbaarheid.’’

Haal meer uit uw marketing en communicatie

In het najaar organiseert FNRS samen met EHS Communications de eerste workshop. Hou onze nieuwsbrief en agenda in de gaten voor deze eerste sessie. Wilt u voor uw hippische bedrijf weten wat EHS voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Floor Schoenmakers via de partnerpagina EHS Communications.