Nieuws

Column Demi Uijtewaal: We kunnen niet wachten!

Corona-moe, een woord wat we inmiddels allemaal wel eens hebben laten vallen denk ik. Ik ben het ook; corona-moe. Moe van alle maatregelen en het missen van het oude en vertrouwde leven speelt steeds vaker op, gelukkig mogen we ook weer meer en dat vind ik heerlijk.

30 juli 2021 | 2 minuten lezen

Ik werk inmiddels alweer 7 jaar bij de FNRS en in die tijd heb ik verschillende functies en verantwoordelijkheden gehad. Tijdens mijn studie heb ik de minor Eventmanagement gevolgd en het organiseren van evenementen en bijeenkomsten is dan ook een van de dingen die ik het allerleukste vind om te doen. Helaas kunnen we al heel lang geen fysieke bijeenkomsten meer organiseren, ik kan dan ook niet wachten tot het eindelijk zover is dat we onze ondernemers weer in groepen bij elkaar kunnen zien.

Daarop hoeven we gelukkig niet meer heel lang te wachten, want over een paar weken staat er eindelijk weer iets gepland op onze evenementenkalender. En dat is niet zo maar een evenement maar toch wel een van de hoogtepunten voor zowel de FNRS-medewerkers als voor onze leden, namelijk Kijkje in de Keuken en De Hippische Ondernemer Dag 2021. Het is uiteraard allemaal nog een beetje spannend of het doorgang kan vinden met de maatregelen, maar wij hebben nog steeds goede hoop dat beide dagen door kunnen gaan. Achter de schermen zijn we alweer een paar weken druk bezig om een leerzaam en leuk programma voor u in elkaar te zetten en we zijn van mening dat dit zeker gelukt is. Als het goed is hebben alle FNRS-leden deze week de FNRS-Zaken op de mat ontvangen en in deze editie zit een Golden Ticket waarmee we onze leden uitnodigen voor beide dagen. De inschrijving voor De Hippische Ondernemer Dag is inmiddels geopend, via onze website of de QR-code op de ticket kunt u het programma voor deze dag terug vinden en kunt u zich ook aanmelden.

Het thema voor het congres dit jaar is ‘The Winning Team’, want als we één ding geleerd hebben tijdens de coronacrisis is het wel dat je samen sterker staat en verder komt. We kunnen vanuit de FNRS dan ook niet vaak genoeg benadrukken hoe trots wij zijn op onze leden, hoe zij zich door deze moeilijke periode heen hebben geworsteld en wat voor mooie voorbeelden wij hebben gezien van samenwerkingen.

Voor het Kijkje in de Keuken is het programma nog niet helemaal rond, maar wij verwachten in de eerste week van augustus ook hiervoor de inschrijving te kunnen openen. Stiekem verheug ik mij altijd het meest op deze dag. Tijdens het Kijkje in de Keuken is er altijd een vaste groep mensen die eigenlijk elk jaar aanwezig is op deze dag, maar Kijkje in de Keuken is ook het moment voor nieuwe leden om andere ondernemers te ontmoeten en te leren kennen. Het is altijd erg gezellig en het afsluitende diner zorgt altijd voor een enorme positieve sfeer bij de groep.

Twee dagen lang gezelligheid, leerzame momenten samen met mijn collega’s en onze ondernemers, bij de FNRS kunnen we echt niet wachten, u hopelijk ook niet!

Lid worden?FNRS-bedrijven