Nieuws

Start nieuw opleidingsseizoen instructeursopleiding 2021/2022

Het nieuwe opleidingsseizoen van de KNHS-instructeursopleidingen komt er weer aan. De inschrijving voor een aantal nieuwe opleidingen is geopend. Het opleidingsseizoen 2021-2022 begint weer, met een breed opleidingsaanbod.

9 juli 2021 | 2 minuten lezen

Aanmelden kan voor de opleidingen:

ORUN2 Aspirant Instructeur

ORUN 3 Instructeur Basissport

ORUN 4 Instructeur Wedstrijdsport

Deze opleidingen starten in het najaar. Vanaf 1 oktober opent de inschrijving voor de nieuwe opleiding Instructeur Wedstrijdsport Lichte Tour (ORUN 4+).

Klik voor meer info en om in te schrijven op de opleidingen hierboven. Kijk op www.knhs.nl/instructeurs voor alle informatie over de KNHS-instructeursopleidingen.

De opleidingen van de KNHS-Academy zijn neergezet in een doorlopende leerlijn en per niveau zijn er verschillende varianten. Het begint altijd met de opleiding Aspirant Instructeur, dan volgt de opleiding Instructeur Basissport en er kan dan doorgestroomt worden naar de opleiding Instructeur Wedstrijdsport (afhankelijk van de wedstrijdprestaties). Met een diploma Instructeur Wedstrijdsport (ORUN niveau 4) op zak, dan kan er doorgestroomt worden naar Wedstrijdsport 4+ (Lichte Tour en eventueel naar de opleiding Trainer. Na de succesvolle afronding en de KNHS-opleiding, ontvangt u een ORUN-diploma. 

Tijdens een instructeursopleiding bij de KNHS, wordt er niet alleen aandacht besteed aan lesgeven, maar óók aan voeding en gezondheid, omgang, verzorging, didaktiek, methodiek, pedagogiek en rijtechniek. Biomechanica en sportpsychologie lopen als een rode draad door alle opleidingen heen. Tijdens de cursus leren cursisten van én met elkaar. Instructeur worden is tenslotte een ervaringsvak!’

Vragen? Mail dan naar academy@knhs.nl. Zij helpen graag verder.

Lid worden?FNRS-bedrijven