Activiteit

Starten met hippisch ondernemen

03 juni
Maandag 3 juni 2024
19:00 tot 22:00
Bijeenkomst
Profielfoto van Han Aalmans
1 minuut lezen

Wil je een hippisch bedrijf opzetten? Ben je net gestart? Of wil je een bedrijf gaan overnemen? Kom dan naar de bijeenkomst voor starters in de hippische sector: Starten met Hippisch Ondernemen. Op maandagavond 3 juni van 19.00 tot 22.00 uur organiseert de FNRS in samenwerking met de Rabobank op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo een bijeenkomst voor starters in de hippische sector.

De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die zich willen oriënteren op de mogelijkheden van het starten van een hippisch bedrijf, ondernemers die een stal gaan overnemen of ondernemers die net gestart zijn. Ook ondernemers die al langere tijd in het vak zitten zijn van harte welkom bij deze bijeenkomst. Door alle onderwerpen weer te doorlopen kan het zijn dat je weer met een frisse blik naar je bedrijf gaat kijken en wellicht dingen anders wilt gaan aanpakken.


Actuele onderwerpen

De bijeenkomst Starten met Hippisch Ondernemen staat in het teken van actuele onderwerpen in de hippische sector en belangrijke aspecten voor hippische ondernemers. Tijdens de bijeenkomst komen onderstaande onderwerpen aan bod:

  • Bepalen van de bedrijfsstrategie
  • Aansprakelijkheid en verzekeringen
  • Het opstellen van een financieel plan
  • Vergunningen, bestemmingsplannen en milieuwetgeving
  • Arbo- en personeelszaken

Tijdens de bijeenkomst is er voldoende tijd en gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ideeën. Naast de kennis en expertise van de FNRS zijn ook Bas Hansma en Colinda Thielen van het expertiseteam Paardenhouderij van de Rabobank aanwezig om de financieringsmogelijkheden in de hippische sector te bespreken.  

De kennis die je opdoet tijdens de workshop Starten met Hippisch Ondernemen kun je toepassen tijdens het schrijven van je ondernemersplan. FNRS heeft een invulmodel en handboek hiervoor beschikbaar.

Aanmelden

De bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk na aanmelding. FNRS-leden kunnen de bijeenkomst gratis bijwonen. Niet-leden betalen € 49,95 p.p. Dit is inclusief het handboek t.w.v. € 32,50.

LET OP! Aanmelden kan tot 27 mei 2024, bij afmelding na deze datum of bij het niet op komen dagen bij de bijeenkomst zullen de gemaakte kosten alsnog in rekening worden gebracht.

Klik op onderstaande link om aan te melden voor deze bijeenkomst.

Locatie

De Beek 125
3852PL Ermelo

Deelnemers

Er hebben zich nog geen professionals aangemeld voor deze activiteit.